Academia care învaţă femeile să cucerească bărbaţi bogaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fondatorii academiei, Carla Bonia şi Alan Schneider, sunt ei înşişi ”vânători” de parteneri bogaţi FOTO: CATERS
Fondatorii academiei, Carla Bonia şi Alan Schneider, sunt ei înşişi ”vânători” de parteneri bogaţi FOTO: CATERS

Femeile care vor să aibă un trai fără griji alături de un bărbat cu bani pot învăţa cum să îi seducă urmând cursurile unei academii din New York.

Să cucereşti un bărbat înstărit a devenit o ştiinţă în zilele noastre, iar doi experţi americani au început să predea, de curând, această ştiinţă. Carla Abonia şi Alan Schneider, ei înşişi „vânători” de parteneri cu bani, au înfiinţat în New York o academie pentru femeile care vor un trai liniştit alături de bărbaţi generoşi.

Cursurile Universităţii Sugar Daddy, cum au „botezat-o” cei doi fondatori, pot fi urmate şi de bărbaţi. Academia şi-a deschis deja porţile, iar cursurile au debutat cu un simpozion de 90 de minute despre cum să duci acest stil de viaţă controversat şi neînţeles. 300 de femei şi tot atâţia bărbaţi au participat la acest simpozion, organizat într-un celebru club de noapte din New York.

Ce sfaturi primesc studenţii

Cei doi profesori vor preda cursanţilor cinci elemente-cheie pentru a cuceri inima unor iubiţi înstăriţi: sexualitatea, înţelegerea, generiozitatea, atracţia şi reciprocitatea. Femeile vor primi sfaturi chiar şi de la chirurgi plasticieni. Aceştia le învaţă cum să investească în apectul fizic pentru a deveni atrăgătoare. Printre profesorii consultanţi ai academiei se mai numără specialişti în relaţii de cuplu, care învaţă cursanţii să descopere o conexiune cu partenerul, dar şi experţi financiari, pentru o mai bună gestionare a finanţelor partenerului.

„Propriile experienţe ne-au dat ideea de a înfiinţa această universitate. Relaţiile pot fi îmbunătăţite, iar noi suntem aici pentru a face asta (...). Vom învăţa cursanţii cum să abordeze asemenea relaţii astfel încât să fie avantajoase pentru ambele părţi”, a explicat Carla Abonia, care se bucură de mulţi ani de atenţia bărbaţilor înstăriţi.

Femeia în vârstă de 37 de ani este răsfăţată cu cadouri scumpe şi nu duce lipsa banilor, însă viaţa ei nu a fost dintotdeauna aşa. A decis să caute parteneri înstăriţi după ce a pus capăt relaţiei cu un bărbat cu apucături grosolane. ”Vrem să fim tratate bine şi asta ne determină să ne dorim un stil de viaţă mai bun”, mărturiseşte Carla.

Portretul „vânătoarelor” de bărbaţi bogaţi

Mulţi oameni critică acest stil de viaţă, dar, în opinia lui Alan Schneider, nu este nimic în neregulă cu o relaţie în care un bărbat bogat îşi întreţine financiar femeia visurilor, atâta vreme cât şi ea îi este mereu alături şi oferă afecţiune. „Aceste relaţii sunt o realitate, iar partenerii sunt la fel de fideli ca ceilalţi, dacă nu chiar mai fideli. Multe dintre aceste relaţii sunt serioase şi se transformă în căsnicii durabile”, susţine Alan Schneider.

Femiele care vor să seducă bărbaţi însăriţi au între 21 şi 35 de ani, sunt atrăgătoare şi cu o educaţie bună, dar, dintr-un motiv sau altul, întâmpină dificultăţi financiare, mai spune fondatorul academiei.

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite