Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Despre relația cu banii într-un cuplu vorbesc Gáspár György și Raluca Anton

0
Publicat:

Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. O vorbă veche de când lumea la români, pare să fie cât se poate de actuală, indiferent de continent.

Care este relația cu banii într-un cuplu. Sursa foto Pagina de Psihologie
Care este relația cu banii într-un cuplu. Sursa foto Pagina de Psihologie

Generația Z predispusă la anxietate financiară.

Un studiu realizat anul trecut, în SUA de  Northwestern Mutual arată că generația Z este foarte interesată de câți bani câștigă partenerul de viață.

Pentru 49% dintre cei care au participat la studiu, născuți între  1997 - 2012, compatibilitatea financiară este mai importantă decât cea fizică. Cei din generația Z sunt mult mai predispuși la anxietate finaciară, comparativ cu generațiile  Y (40%), X (35%) și baby boomers (30%).

Reușesc cuplurile să depășească o situație dificilă creată de bani? Care este relația dintre iubire, fericire și conturile bancare ale  unui cuplu?

Gáspár György și Raluca Anton vorbesc despre bani, relații și fericire în cuplu, într-un dialog cu public găzduit de psihoterapeuții care va avea loc pe 14 februarie, de la ora 18:30, la Sala Luceafărul din București.

Evenimentul  este organizat de Asociația Educație Pentru Succes și Pagina de Psihologie fiind destinat atât cuplurilor, cât și persoanelor adulte care caută să înțeleagă mai bine dinamica energiei intime și modul în care inteligența relațională duce la prosperitate psihologică și financiară.

Timp de o oră și jumătate, Gáspár și Raluca vor împărtăși sub forma unui dialog din experiențele lor profesionale și personale, transformând știința relațiilor într-un subiect accesibil pentru mintea fiecărui participant.

Seara se va încheia cu secțiunea de Q&A, în care publicul va putea să le adresez întrebări în mod direct celor doi psihoterapeuți și autori.

Participarea este gratuită, accesul în sală se face în bază unei înscrieri online. Găsești aici formularul de înscriere. Locația evenimentului este Sala Luceafărul, fostul Cinema PRO, str. Ion Ghica nr. 3.

Sala acomodează un număr de 500 de locuri și accesul se va face cu începere de la ora 18. Cinci dintre participanți pot câștiga prin tragere la sorț un exemplar din volumul Sufletul banilor, semnat de Lynne Twist.

Despre gazdele evenimentului

Raluca Anton este doctor în psihologie, psihoterapeută imago certificată internațional, creatoarea Jocurile Minții și autoarea cărții Terapie 1 la 1 cu sinele tău.

Gáspár György este autor și psihoterapeut imago certificat internațional, fiind, de asemenea, președintele AMPP, al Academiei de Terapie Imago din România și cofondator Pagina de Psihologie.

Dacă vrei să cunoști mai multe poți să accesezi și cursul online gratuit susținut de Gáspár György. În cadrul acestui curs video, Gáspár îți prezintă principiile inteligenței relaționale și modul în care discuțiile conștiente despre bani pot atrage în viața ta stabilitatea emoțională și materială.

Fiecare lecție este menită să te ajute în dezvoltarea unui obicei benefic pentru intimitatea financiară în cuplu. Zece lecții. Zece conștientizări. Zece noi obiceiuri. Setează-ți intenția pentru ceva simplu, valoros și de impact. Partea bună este că nu ai nimic de cumpărat, de făcut sau de pregătit pentru a începe cursul. Îl poți face în orice moment al zilei.

Informații suplimentare pe www.paginadepsihologie.ro, Instagram și Facebook

Viață de cuplu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite