Ce apetit sexual are, în funcţie de zodie!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sigur pe sine şi extrem de activ, Berbecul ia mereu atitudine când vine vorba despre sex.
Sigur pe sine şi extrem de activ, Berbecul ia mereu atitudine când vine vorba despre sex.

Tandreţea, curajul şi anumite fantezii erotice te pot ajuta să-ţi înţelegi mai bine persoana iubită. Partenerii de cuplu au parte de o viaţă sexuală bună doar dacă ştiu să comunice între ei. Descoperă plăcerile sexuale ale partenerului tău, în funcţie de zodie:

Berbec

 
Sigur pe sine şi extrem de activ, Berbecul ia mereu atitudine în pat. Îi place să domine, uitând, de cele mai multe ori de preludiu. Este dispus să facă o noapte albă pentru a se simţi bine alături de partener. Schimbările îl excită cel mai mult, de aceea, îl încântă ideea de a încerca mereu noi poziţii sexuale.
 

Taur

 
În general, cei născuţi în zodia Taur sunt firi gurmande. Aşadar, dacă vrei să-l satisfaci, oferă-i mai întâi o cină romantică, apoi treci uşor la acţiune. Pentru el, actul sexual în sine nu semnifică nimic dacă nu este precedat de preludiu. Ba mai mult decât atât, satisfacţia partenerul este mult mai importantă decât propria plăcere.
 

Gemeni

 
Firi active, Gemenii adoră să comunice în timpul actului sexual. De asemenea, îi excită ideea de jocuri erotice şi de a descoperi mereu plăceri noi. Ai grijă să-i stârneşti mereu curiozitatea pentru a-i îndepărta orice gând de a pleca de lângă tine!

Află ce apetit sexual are, în funcţie de zodie pe clickpentrufemei.ro.

Cele mai bune locuri pentru a face sex
Îmblânzeşte-ţi soacra în funcţie de zodie!

Viață de cupluPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite