Xiaomi Mi 11 Pro, aşteptat să aibă îmbunătăţiri majore la nivelul ecranului

0
0
Xiaomi Mi 10 Pro

Deşi mai sunt câteva luni bune până la lansarea următorului flagship al producătorului chinez, zvonurile cu privire la specificaţiile acestuia apar deja.

Xiaomi este una dintre primele companii aşteptate să lanseze un smartphone cu procesorul nou de la Qualcomm, Snapdragon 875, iar acel smartphone ar urma să fie Mi 11 Pro (posibil şi Mi 11). Conform zvonurilor, versiunea Pro ar urma să aibă parte şi de un upgrade major în ceea ce priveşte ecranul telefonului, acesta având o rezoluţie QHD+ şi o rată de refresh de 120Hz.

Ecranul lui Mi 10 Pro are o rezoluţie de 1080p, cu rată de refresh de 90Hz. În ceea ce priveşte poziţionarea camerei de selfie, aceasta nu se va schimba, rămânând în colţul din stânga sus, iar ecranul va avea marginile puţin curbate. Camerele nu sunt aşteptate să sufere modificări majore, ci doar un update minor, conform GSM Arena.

Bateria va fi un punct principal de interes al lui Mi 11 Pro, deoarece noul Snapdragon 875, aşteptat să se lanseze peste o lună, ar urma să ofere suport pentru încărcare la 120W. Xiaomi a demonstrat deja că este capabilă de încărcare la 80W, astfel că acesta va fi probabil un punct principal în prezentarea noilor flagship-uri, aşteptată să aibă loc în februarie sau martie 2021.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite