VIDEO Elon Musk, văzut la volanul noii Tesla Cybertruck

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck
CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck

La câteva săptămâni după dezvăluirea noului pickup, Elon Musk a ieşit cu un prototip al vehiculului la un restaurant celebru din Malibu, California.

CEO-ul Tesla a fost văzut la volanul maşinii Cybertruck după ce a luat cina la un restaurant de sushi faimos din California. Deşi nu este pentru prima oară când vehiculul cu un aspect ieşit din comun a fost văzut pe drumuri publice, vederea lui Musk în scaunul şoferului a fost o premieră.

Producătorii auto realizează de multe ori teste cu vehicule prototip pe drumuri publice, înainte de a începe producţia lor. De altfel, există şi o industrie a oamenilor care încearcă să fotografieze astfel de prototipuri, pentru a descoperi ce pregăteşte fiecare producător pentru lansare, iar aceştia din urmă încearcă de multe ori să camufleze în diferite feluri maşinile, pentru a nu atrage atenţia.

Camioneta electrică Tesla este însă un vehicul dificil de ascuns,datorită formei bizare a şasiului. De altfel, Musk nici nu a încercat să o facă, ieşind în viteză din parcarea restaurantului, dorind parcă să atragă atenţia, lovind şi un semn de circulaţie.

Prototipului îi lipsesc câteva lucruri care să îi poată oferi certificarea pentru a fi condusă pe drumuri publice precum o oglindă retrovizoare, ştergătoare şi lumini de frână şi faruri special realizate pentru drumuri publice. Tesla a obţinut plăcuţe de înmatriculare speciale pentru Cybertruck, care permit totuşi camionetei să circule chiar dacă nu îndeplineşte toate standardele de siguranţă ale Statelor Unite.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite