Sony SRS-XB100, boxă compactă wireless, este disponibilă în România

0
Publicat:

Sony a anunțat că noua boxă compactă wireless SRS-XB100 este disponibilă în Europa și în România. Modelul SRS-XB100 oferă sunet puternic și clar într-o structură portabilă.

Boxe Sony SRS-XB100.
Boxe Sony SRS-XB100.

Boxa XB100 include un radiator pasiv care asigură sunet puternic și redă conținut clar chiar și la volum ridicat, datorită diafragmei necirculare. Acest lucru se datorează și procesorului Sound Diffusion Procesor care amplifică sunetul în orice spațiu, datorită tehnologiei DSP.  

Sony XB100 are o autonomie a bateriei de până la 16 ore, este rezistentă la apă și la praf și certificată IP67, are un exterior durabil și o bretea ajustabilă, aspecte care o fac potrivită pentru o viață în continuă mișcare. Microfonul încorporat îți permite să preiei apeluri hands-free direct cu ajutorul boxei. Datorită funcției Echo Cancelling ai parte de apeluri mai clare; tehnologia permite ca două persoane să vorbească în același timp, fără să interfereze una cu cealaltă.

Corpul și breteaua boxei SRS-XB100 sunt realizate parțial din materiale din plastic reciclat. Pentru ambalajul boxei SRS-XB100 nu au fost folosite materiale plastice.

Boxă Sony SRS-XB100.
Boxă Sony SRS-XB100.

Specificații și caracteristici generale

Dimensiuni aprox. 76 mm diametru x 95 mm

Greutate aprox. 274 g

Conexiune wireless Bluetooth 5.3

Profiluri Compatibile A2DP, AVRCP, HFP

Funcție daăugare boxă pentru sunet stereo

Codec acceptat SBC, AAC

Gamă de frecvențe de transmisie audio

20 Hz - 20.000 Hz (frecvență de eșantionare 44,1 kHz)

Gamă de frecvențe 2,4 GHz

Interfaţă

USB Type-C (doar încărcare)

Aplicație

Sony | Music Center (Doar FOTA)

Autonomia bateriei aprox. 16 ore

Alimentare c.c., 5 V, internă reîncărcabilă

Consum de energie aprox. 2,5 W

Protecție împotriva apei IP67

Pachetul conține boxa, un cablu USB-A la USB-C și o curea.

image

Sony SRS-XB100 este unul dintre cele mai compacte produse oferite de producător din categoria difuzoarelor. Acastă boxă Bluetooth portabilă este proiectată pentru a-ți permite să iei cu tine melodiile preferate în mișcare, cu o curea încorporată care se atașează ușor la geantă sau rucsac.

Preț și disponibilitate

Boxa Sony SRS-XB100 este disponibilă, în variantele de culoare portocaliu, albastru, gri deschis și negru, începând din luna august, la un preț de circa 300 de lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite