Sony anunță sistemul home theatre Sony HT-AX7, cu tehnologie 360 Spatial Sound Mapping

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sony anunță noul sistem home theatre portabil HT-AX7, format din 3 boxe, care este dotat cu tehnologia 360 Spatial Sound Mapping de la Sony, care creează mai multe difuzoare „fantomă” în față, în spate și deasupra capului, învăluind utilizatorii într-un sunet spațial.

Sistem home theatre Sony HT-AX7.
Sistem home theatre Sony HT-AX7.

Modelul HT-AX7 dispune, de asemenea de tehnologia de mixare cu conversie extinsa de la Sony, care poate transforma sunetul stereo în sunet surround tridimensional. Algoritmul analizează sunetul în timp real și separă elementele sonore individuale, redistribuindu-le pentru a crea o experiență de audiție și mai imersivă. Utilizatorii pot activa efectul sound field, pentru a experimenta un efect asemănător sunetului surround, chiar și cu conținut pe două canale, cum este cel oferit de serviciile de streaming. 

Prin poziționarea celor trei difuzoare în colțurile încăperii, modelul HT-AX7 poate produce un sunet care umple camera. Pentru instalare este suficient ca utilizatorii să amplaseze boxele wireless și să dezactiveze efectul sound field. În plus, nu există cabluri care să perturbe amenajarea camerei.

Cu o autonomiei a bateriei de până la 30 de ore și conectivitate Bluetooth, utilizatorii pot muta cu ușurință sistemul HT-AX7 în orice încăpere a locuinței și îl pot conecta la orice dispozitiv. Datorită tehnologiei Bluetooth, conectarea sistemului HT-AX7 la dispozitivul asociat se realizează fără probleme, iar boxele wireless din partea din spate sunt asociate automat cu unitatea principală.

Sistem home theatre Sony HT-AX7.
Sistem home theatre Sony HT-AX7.

Sistemul Sony HT-AX7 poate fi configurat prin aplicația Sony | Home Entertainment Connect, disponibilă pe Android. După descărcarea aplicației, aceasta îi va ghida pe utilizatori în timpul setărilor inițiale și al rezolvării posibilelor situații întâmpinate, permițându-le astfel să dețină controlul complet asupra volumului, câmpului sonor și multor altora, totul doar prin intermediul unui smartphone.

Specificații Sony HT-AX7

Design soundbar cu subwoofer wireless integrat

Numar canale 2.2

Culoare Gri

CONECTIVITATE

Conectivitate Bluetooth5.2

CARACTERISTICI SUNET

Caracteristici speciale

Night mode 360 Spatial sound mapping

ALIMENTARE

Consum subwoofer 3 W

Consum soundbar 45 W

DIMENISUNI

Dimensiune soundbar

306 x 123 x 97 mm

Dimensiune subwoofer 122 x 122 x 39 mm

Greutate soundbar 1.4 Kg

Greutate subwoofer 0.295 Kg

ACCESORII

Continut pachet 1 x Incarcator

Preț și disponibilitate

Sistemul HT-AX7 este disponibil începând cu luna august 2023, la un preț de aproximativ 2.700 de lei.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite