Rezultatele campaniei #suntgolan pornite de Adevărul - ce i-au transmis românii lui Ioan Rus

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campania #suntgolan de la Adevărul a pornit în urma afirmaţiilor deja fostului ministru al Transporturilor, Ioan Rus. El a declarat că cei plecaţi în străinătate au copii golani şi neveste curve. Am lansat un apel pentru români, să trimită un mesaj cu hashtag-ul #suntgolan.

Un video pe pagina de Facebook Adevărul în care i-am transmis un mesaj lui Ioan Rus şi i-am cerut demisia a fost rapid distribuit de către utilizatorii de internet. În acest moment, videoclipul a fost distribuit de 1.766 de ori şi a strâns 1.900 de like-uri. Clipul a fost urmărit de 85.000 de români pe Facebook.

În urma apelului nostru, reacţia a fost impresionantă. Românii au scris, s-au filmat şi au transmis mesaje către Ioan Rus, în care-i cereau demisia. Mesajele au continuat şi după ce ardeleanul a decis să plece de la minister, o reacţie foarte rapidă după o gafă de proporţii.

Citeşte pe această temă

Ioan Rus a demisionat. Anunţul a fost făcut de Ponta pe Facebook

Ioan Rus le face „curve” pe soţiile românilor din diaspora

Declaraţie halucinantă a unui ministru din Guvernul Ponta despre românii din străinătate. Ioan Rus: „Copiii se fac golani acasă şi nevasta curvă“

Daţi scroll mai jos pentru a vedea reacţii din timpul campaniei #suntgolan

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/campania-suntgolan" target="_blank">View the story "Campania #suntgolan" on Storify</a>]

 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite