OPPO lansează smartphone-ul cu cameră microscop - A98 5G

0
0
Publicat:

OPPO a lansat astăzi, 24 mai, în România cel mai nou smartphone din seria A, modelul A98 5G. Telefonul împrumută performanțe de la modelele vârf de gamă, precum bateria de 5.000 de mAh cu tehnologie SUPERVOOCTM de 67W și cameră foto cu microscop.

Smartphone OPPO A98 5G Cool Black.
Smartphone OPPO A98 5G Cool Black.

OPPO A98 5G vine cu funcția Batery Health Engine care o protejează durata de viață a acesteia pentru utilizare mai îndelungată. Ecranul cu frecvență de 120 Hz, tehnologia RAM Expansion și sistemul de operare ColorOS 13 fac din A98 5G un telefon ce oferă o experiență de utilizare fluidă.

Procesorul Qualcomm Snapdragon 695 5G Mobile Platform, împreună cu cei 8GB de RAM și 256 GB alocați spațiului de stocare asigură funcționarea optimă chiar și pentru cei mai pretențioși. Telefonul acceptă card de memorie de până la 1 TB, iar cu tehnologia RAM Expansion de la OPPO utilizatorul poate aloca încă 8GB de memorie pentru procesele funcționale.

OPPO A98 5G vine cu un ecran de 6,72 inci cu rată de refresh de 120 Hz, ce asigură o redare fluentă îndiferent dacă utilizatorul este angajat într-un joc sau navigează prin feed-ul de Instagram.

OPPO A98 5G vine echipat cu un complex de camere format din: o cameră de 64MP cu tehnologie AI, camera selfie de 32 MP, camera de 2 MP și lentilă microscop de 2MP. Telefonul dispune de o serie de moduri de fotografiere precum Modul Portret, AI Portrait Retouching, Selfie HDR, Portret color AI și multe altele care oferă imagini de calitate, indifferent de luminozitate.

OPPO A98 5G are posibilitatea de mărire de până la 40 de ori, lentila microscop aduce în prim plan detalii imposibil de descoperit cu ochiul liber.

Smartphone-ul este disponibil în două culori— Dreamy Blue și Cool Black. Ambele finisaje sunt folosesc efectul OPPO Glow, recunoscut pentru faptul că nu adună amprente. Telefonul cântărește 192 g și are o grosime de 8,2 mm în grosime, iar spatele curbat îl face ușor de ținut în palmă și de utilizat.

Smartphone OPPO A98 Dreamy Blue.
Smartphone OPPO A98 Dreamy Blue.

OPPO A98 5G a trecut șase teste de rezistență, printre care unul de rezistență la impact, la apă, la radiații sau la stabilitatea semnalului.

OPPO A98 5G îmbină cea mai rapidă încărcare cu cea mai mare baterie din gama sa de preț. OPPO A98 5G poate fi încărcat până la 100% în doar 44 de minute cu tehnologia SUPERVOOC TM de 67W, în timp ce o încărcare de 5 minute este suficientă pentru a oferi 6 ore de apeluri telefonice sau 2,5 ore de vizionare videoclipuri YouTube, conform statisticilor interne. Conform datelor interne OPPO, bateria de 5.000 mAh poate oferi până la 39 de ore de apeluri telefonice, 16 ore de vizionare video YouTube sau 8,4 ore.

În Plus, A98 5G vine cu Battery Health Engine, tehnologia proprietară OPPO care protejează bateria, astfel că aceasta își păstrează 80% din capacitatea originală după 1600 de cicluri de încărcare și descărcare, păstrând astfel bateria la un nivel de performanță aproape de capacitatea optimă pentru o durată de patru ani, având în vedere încărcarea zilnică folosind accesoriile din cutie.

Disponibilitate

OPPO A98 5G va fi disponibil începând de mâine la partenerii OPPO din România, în culorile Dreamy Blue și Cool Black. Prețul nu e confirmat deocamdată, dar probabil va fi în jur de 290 euro.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite