OPPO a prezntat la INNO DAY 2022 două dispozitive inteligente și un nou SoC audio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

OPPO a organizat evenimentul anual de tehnologie INNO DAY 2022, și a prezentat direcția celor patru inițiative smart - divertisment inteligent, productivitate inteligentă, sănătate inteligentă și învățare inteligentă.

image

OPPO a investit în dezvoltarea tehnologiei sale de sănătate inteligentă: a fondat Laboratorul de sănătate OPPO în 2021 și a creat și un nou sub-brand de asistență medicală inteligentă, OHealth.

Compania a dezvăluit primul produs sub marca sa OHealth, dispozitiv de monitorizarea sănătății dedicat familiei, OHealth H1. Acesta combină șase funcții de monitorizare a datelor de sănătate destinate utilizării în familie, într-un singur dispozitiv: măsurarea nivelului de oxigen din sânge, ECG, ascultarea inimii și a plămânilor, frecvența cardiacă, temperatura corpului și urmărirea somnului.

Prin senzori de înaltă precizie și algoritmi de sănătate lideri în industrie, OHealth H1 va ajuta utilizatorii să aibă mai multă grijă de sănătatea întregii familii. Spre deosebire de modelele industriale ale echipamentelor medicale tradiționale, OHealth H1 este un dispozitiv foarte ușor, care cântărește doar 95 de grame, are margini rotunjite și un design plăcut. Aceste lucruri le permit utilizatorilor să ia cu ei OHealth H1 oriunde, ajutându-i să integreze măsurătorile regulate de sănătate în rutina lor zilnică.

După primul NPU dedicat pentru imagistică dezvoltat de sine, MariSilicon X, OPPO a dezvăluit cel de-al doilea membru al familiei MariSilicon - noul SoC (System on a Chip) audio MariSilicon Y Bluetooth. Folosind tehnologie de proces - N6RF, MariSilicon Y introduce un pachet Pro Bluetooth dezvoltat, care mărește lățimea de bandă Bluetooth cu 50% în comparație cu cele mai înalte specificații SoC Bluetooth de pe piață.

Echipat cu tehnologia exclusivă de codare URLC și un NPU dedicat cu până la 590 GOPS de putere de calcul, MariSilicon Y poate transmite un sunet ultra-clar, fără pierderi, de 24 de biți/192 kHz prin Bluetooth. Practic, oferă utilizatorilor toate beneficiile conectivității fără fir, cu aceeași calitate audio ca în cazul unei conexiuni prin cablu, și deschide, în același timp, noi posibilități în experiențele audio spațiale.

OPPO a prezentat, de asemenea, și ochelarii cu realitate asistată OPPO Air Glass 2. Cântărind doar aproximativ 38 de grame, OPPO Air Glass 2 au un design super-ușor și robust, care include primul obiectiv cu ghid de undă difractiv SRG din lume dezvoltat de OPPO. Aceste lentile vor sprijini corectarea vederii, iar OPPO Air Glass 2 va putea să efectueze apeluri telefonice, traduceri în timp real, navigare bazată pe locație, transformare a vocii în text pentru persoanele cu deficiențe de auz.

De-a lungul anilor, OPPO a continuat să-și construiască propriul ecosistem tehnologic, alături de parteneri globali. Peste 300.000 de dezvoltatori și 700.000 de creatori și-au distribuit produsele și serviciile prin platformele deschise ale OPPO. 

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite