OnePlus 9 Pro cu Snapdragon 875, văzut pe Geekbench

0
Publicat:
Ultima actualizare:
OnePlus 8 Pro

Deşi mai sunt luni bune până la lansarea următorului flagship al producătorului chinez, OnePlus 9 Pro a fost deja găsit pe Geekbench, cu noul procesor nelansat al celor de la Qualcomm.

După ce în urmă cu câteva zile au apărut primele randări ale noului OnePlus 9, GSM Arena arată că ieri a fost observat şi primul test al versiunii Pro din noua gamă a producătorului chinez, alimentată de un Snapdragon 875, procesor încă nelansat de Qualcomm.

Dispozitivul a adunat 1122 de puncte în testul single core şi 2733 în cel multi core, fiind trecut sub numele de cod LuBan LE2117, cu 8GB de memorie RAM. În test se observă şi frecvenţa de bază a procesorului, care este de 1.8GHz.

Snapdragon 875 este aşteptat să fie cu 20-25% mai puternic decât Snapdragon 865, iar anunţul său ar urma să vină pe 1 decembrie, la conferinţa anuală a celor de la Qualcomm, ţinută în Hawaii. Bineînţeles, primul telefon OnePlus pe care îl vom vedea va fi OnePlus 9, alături de OnePlus 9 Pro, cele două fiind aşteptate să îşi facă apariţia în martie anul viitor.

OnePlus 9 Pro Geekbench foto via GSM Arena

Foto: GSM Arena

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite