MSI anunță gama de plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 4080

0
Publicat:

MSI anunță cele mai noi plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 4080, modele care integrează tehnologii de ultimă generație, design performant și răcire avansată.

image

Alimentată de noua arhitectură NVIDIA Ada Lovelace, cea de-a treia generație de plăci grafice RTX și anume GeForce RTX 4080 este mai mult decât rapidă, oferind jucătorilor și creatorilor un salt calitativ în ceea ce privește performanța, redarea neuronală și multe alte capacități de top ale platformei.

Gama SUPRIM este răcită cu TRI FROZR 3S, cel mai avansat sistem de răcire cu aer de la MSI, căldura este disipată eficient de componentele critice ale plăcii cu ajutorul TORX FAN 5.0, până la 10 heatpipe-uri, pale Airflow Control cu noile margini Wave-curved 3.0 și pale antegrade de aer.

În centru, modelele bazate pe RTX 4080 16G au o cameră de vapori care asigură un transfer termic eficient. Aluminiul periat de pe exteriorul coolerului și PCB-ului conferă o estetică atrăgătoare, întărind în același timp structura plăcii. RGB Mystic Light oferă milioane de culori și o serie de opțiuni de iluminare dinamică personalizabilă.

Cu Dual BIOS, utilizatorii pot opta rapid pentru un nivel redus de zgomot sau pentru performanțe suplimentare printr-o simplă apăsare de buton. Toate modelele SUPRIM sunt la fel de impresionante ca dimensiune și ca performanță.

GAMING TRIO a fost reîmprospătată cu noul design TORX Fan 5.0, cu perechi de câte trei pale de ventilator legate și care concentrează fluxul de aer în sistemul de răcire actualizat Tri Frozr 3. În centrul radiatorului, modelele bazate pe RTX 4080 prezintă placa de bază din cupru placat cu nichel.

Noua serie GAMING TRIO este dotată cu un BIOS dual pentru a permite comutarea ușoară între modul Silent și modul Gaming pentru și mai multă performanță. Un backplate din metal cu design flow-through întărește structura plăcii grafice, asigurând în același timp o acțiune de răcire pasivă prin implementarea unor thermalpad-uri. Mystic Light îmbunătățește exteriorul plăcii grafice, iluminând în sincron cu restul PC-ului prin Mystic Light Sync și Ambient Link.

Populara serie VENTUS revine acum echipată cu trei ventilatoare TORX 4.0. Plăcile grafice VENTUS păstrează elementele esențiale pentru a îndeplini orice sarcină, oricât de solicitantă ar fi. Un sistem de răcire robust, un backplate din aluminiu periat și o estetică bine conturată fac ca această placă grafică să fie potrivită pentru orice build.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite