MSI a prezentat cea mai nouă gamă de desktop-uri de gaming cu procesoare Intel din generația 13

0
Publicat:

Împreună cu Intel, MSI, producător de hardware de gaming, a lansat noile desktop-uri de gaming echipate cu procesoare Intel Core din a 13-a generație.

Sisteme desktop de gaming MSI MEG, plăci de bază, surse și plăci video.
Sisteme desktop de gaming MSI MEG, plăci de bază, surse și plăci video.

Procesoarele Intel Core din a 13-a generație au până la 24 de nuclee și 32 de fire de execuție.

Seria MEG de la MSI continuă să introducă modele high-end cu caracteristici exclusive MSI, pentru jucătorii cărora le place să încerce funcții noi și unice.

Seria MPG Infinite X2 și Codex, cu aspect clasic, și seria MPG Trident 3 și MPG Trident AS cu dimensiuni compacte, au încorporat, de asemenea, performanța procesoarelor Intel Core din generația a 13-a. Pe lângă îmbunătățirea performanțelor aduse de cele mai recente procesoare Intel Core din generația a 13-a, MSI a adăugat și o varietate de funcții unice și designuri inovatoare.

Pe lângă faptul că seria MEG dispune de procesoare Intel Core i9 din a 13-a generație și de plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 40, funcția HMI (Human Machine Interface) exclusivă a seriei MEG se bucură, de asemenea, de o actualizare majoră. Combinată cu funcția GI a ecranului de gaming MSI, a apărut o funcție HMI 2.0 complet nouă. Echipat pentru prima dată pe MEG Aegis TI5, panoul tactil IPS de 4,5" se regăsește acum și pe noul model emblematic al MSI MEG Trident X2, pentru control mai intuitiv.

Anticipând creșterea performanțelor componentelor, MEG Trident X2 are un Air Baffle unic, Silent Storm Cooling 3 și un cooler cu lichid de 280 mm pentru a menține temperatura și zgomotul la un nivel scăzut.

image

În plus, cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0 este adoptată pentru a susține plăcile grafice NVIDIA GeForce RTX 40, oferind o sursă de alimentare mai stabilă pentru sistem.

Noul MPG Infinite X2 este echipat, de asemenea, cu procesoare Intel Core din a 13-a generație, plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 40, un cooler cu lichid AIO de 240 mm și cea mai recentă sursă de alimentare conformă cu ATX 3.0. MSI a optimizat sistemul pentru o mai bună stabilitate a performanțelor și a adoptat tehnologia exclusivă de disipare a căldurii Silent Storm Cooling de la MSI pentru a asigura stabilitatea sistemului în condiții de funcționare cu sarcină ridicată.

Seria Trident pune un accent deosebit pe dimensiunile compacte. MPG Trident 3 și MPG Trident AS sunt potrivite pentru jucătorii care nu doresc să fie limitați de spațiu.

Pe lângă faptul că dispun de procesoare Intel 13th Gen și de plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 40, acestea oferă o soluție de răcire prin intermediul sistemului Silent Storm Cooling. Game Stadium, dezvoltat exclusiv de MSI, este instalat pe desktop-urile de gaming din seria Trident. Interfața de utilizare a acestui software este special concepută pentru controlul prin joystick, astfel încât jucătorii pot folosi doar joystick-ul, fără a mai fi nevoie de tastatură și mouse.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite