Miix2, o tabletă de 8 inci, puternică, cu Windows 8.1, de la Lenovo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
lenovo miix 2

Lenovo a anunţat lansarea noii tablete Lenovo Miix2 de 8 inci cu Windows 8.1, un dispozitiv multi-modal care încorporează un processor Intel quad-core şi monitor IPS cu unghi larg şi cu afisaj de înaltă definiţie, într-o tabletă de mici dimensiuni. Prevăzută un stylus opţional şi un capac detaşabil, Lenovo Miix2 de 8 inci se alătură predecesorului său, Miix.

Măsurând numai 8.35 mm grosime şi cântărind aproximativ 350 g, noua tabletă Lenovo Miix2 are un ecran în format 16:10 care echilibrează experienţa vizuală şi portabilitatea. Ecranul WXGA sensibil la zece puncte de atingere (10-point-multi touch) are o rezoluţie de 800 x 1280 şi un impresionant unghi de 178 grade. Echipată cu două camere web, una în faţă (2MP) şi una în spate (5MP), această tabletă este concepută pentru conexiuni video şi schimb de poze. Prevăzută cu Windows 8.1, tableta Lenovo Miix2 de 8 inci beneficiază de îmbunătăţirile de ultimă oră ale sistemului de operare de la Microsoft.

Sub „capotă” Lenovo Miix2 de 8 inci are un puternic procesor Intel Bay Trail-T Quad Core, bazat pe arhitectura lui Intel Atom S şi integrat cu Intel HD Graphics (Gen7), având tehnologia Clear Video HD pentru performanţă video. Această combinaţie de viteză şi responsivitate diferenţiază Miix 2 de restul tabletelor şi descătuşează întregul potenţial al sistemului de operare Windows 8.1. Cu un volum de stocare de eMMC de 128GB de (extensibil cu încă 32GB cu ajutorul unui card SD) perfect pentru videoclipuri, muzică şi poze, tableta Miix2 este dedicată utilizatorilor care sunt mereu pe drumuri.

image

Noul Lenovo Miix2 de 8inci încurajează productivitatea în afara biroului. Sistemul are preinstalat Microsoft Office Home &Student 2013, care le permite utilizatorilor să vadă, să editeze şi să îşi administreze cu uşurinţă documentele oriunde s-ar afla. Tableta are deasemenea şi o opţiune de stylus şi un capac detaşabil. Capacul protejează ecranul atunci când acesta nu este în funcţiune şi are funcţie dublă de suport pentru vizualizarea de conţinut video. Stylusul este un partener perfect pentru a realiza desene, schiţe sau pentru a lua notiţe şi a îmbunătăţi productivitatea tabletei.

„Mulţi utilizatori îşi doresc comoditatea oferită de o tabletă mai mică, dar nu vor ca astfel să piardă din performanţă şi eficienţa unui dispozitiv puternic, quad-core, cu Windows 8.1, cum este noul Miix2 de 8 inci. Această tabletă le permite utilizatorilor să se bucure de o tabletă mică uşoară şi în acelaşi timp puternică“ spune Bai Peng, vice preşedinte şi director general Lenovo Business Group, departamentul Notebook Business Unit. „Lenovo Miix2 de 8 inci este un exemplu perfect al felului în care design-ul bine gândit poate satiface atât nevoia de comoditate şi portabilitate cât şi pe cea de performanţă.” 

Haide să discutăm, ne găseşti pe pagina Tech Adevărul de pe Facebook

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite