Microsoft a anunțat adăugarea unei noi taste pe tastatură pentru a lansa asistentul AI

0
Publicat:

Vicepreședintele și directorul de marketing Yusuf Mehdi a menționat că acest lucru va permite oamenilor să participe la transformarea generată de inteligența artificială.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Microsoft face modificări la tastatura computerelor sale cu Windows 11 și va adăuga o tastă care lansează propriul asistent AI, Copilot, a declarat vicepreședintele și directorul de marketing al companiei, Yusuf Mehdi.

"Introducerea tastei Copilot marchează prima schimbare semnificativă a tastaturii PC-ului Windows în aproape trei decenii. Credem că va facilita participarea oamenilor la transformarea AI", se spune într-un comunicat publicat pe site-ul companiei.

Microsoft lucrează activ pentru a introduce tehnologiile AI în sectorul corporativ. În iulie, corporația americană a anunțat prețul unui abonament la AI Copilot generativ, care poate fi folosit pentru a pregăti prezentări, pentru a obține indicii atunci când scrieți documente, pentru a compila automat rapoarte despre întâlnirile online și pentru a sorta e-mailurile primite. Abonamentul va costa 30 USD pe lună. Asistentul AI este în prezent în curs de testare; General Motors și Goodyear au primit deja acces anticipat. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite