iPhone 5S a ajuns ieri într-un magazin online, dar stocurile sunt deja epuizate. Singurele oferte, disponibile pe site-urile de anunţuri: 900 de euro preţul mediu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

iPhone 5S a fost lansat pe unele pieţe internaţionale, iar în România a început să ajungă, dar neoficial. Un singur magazin online are stocuri limitate pentru telefon, iar pe site-urile specializate de anunţuri există câteva modele disponibile.

Deşi mai multe magazine online au anunţat telefonul la precomandă, unul singur a reuşit să-l aducă până în acest moment în ofertă, una totuşi foarte limitată. evoMAG a adus iPhone 5S în toate cele trei variante de culori, dar numai varianta cu 16 GB. Telefonul este disponbil la preţul de 4.500 de lei.

Cu toate acestea, stocurile limitate au fost epuizate astăzi, după ce terminalul a fost pe site ieri şi nu se ştie o dată nouă când vor mai fi aduse de la furnizori.

Quickmobile, un magazin online care a pus prima oară la precomandă iPhone 5S va onora comenzile începând cu luna octombrie. În schimb, la ei pe stoc se află varianta mai ieftină, iPhone 5C, la 3.500 de lei pentru varianta cu 32 de GB în toate culorile. iPhone 5C la 16 GB costă 3.000 de lei şi se află pe stoc.

Oferte la comerţul neoficial

Pe lângă acest magazin online, există anunţuri pe site-urile specifice, cum ar fi Okazii, Mercador sau Tocmai.

De exemplu, pe Mercador telefoanele încep de la 900 de euro pentru varianta neagră, iar cea albă costă 950 de euro. De asemenea, alte telefoane disponibile fizic în Bucureşti costă de la 950 de euro la 1.250 de euro, pentru telefonul cu 64 de GB. Vorbim numai de variante albe sau argintii.

Restul telefoanelor disponibile pe site, care nu au poză reală, ci doar una de prezentare ajung la 1.030 de euro.

Pe Okazii un utilizator cu rating-uri universal pozitive vinde iPhone 5S de 16 GB la doar 3.300 de lei, iar preţurile altora încep de la 3.400 de lei şi ajung până la exorbitantul preţ de 5.500 de lei pentru varianta de 64 de GB.

Ofertele pentru iPhone 5C pot fi văzute la acest link. Costul începe de pe la 2.500 de lei, tot de la utilizatori cu 100% calificative pozitive.

Ofertele de pe Okazii pentru iPhone 5s pot fi văzute dând click pe acest link. Urmăriţi mereu pe aceste site-urile utilizatorii cu un calificativ pozitiv, care să aibă mai multe tranzacţii făcute.

Şi pe Tocmai.ro există oferte care pleacă de la 900 de euro, dar ajung şi la 1.250 de euro pentru varianta de 64 de GB Space Grey. Până acum în România nu am văzut varianta gold, atât de căutată de clienţi în afară.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite