Huawei Nexus e cel mai bun telefon pe care va debuta Android 6.0 Marshmallow

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Google va prezenta în această toamnă un nou Nexus. Spre deosebire de anii precedenţi, anul acesta ar fi două modele, iar acum aflăm tot ceea ce era important despre Huawei Nexus.

Huawei Nexus este, cel mai probabil, un telefon construit pe ceea ce este Mate S. Conform detaliilor tehnice deja apărut pe GFXBench, acest model ar avea un ecran de 5,7 inci la rezoluţie QuadHD, un procesor Qualcomm Snapdragon 810 şi o cameră foto de 12 megapixeli, capabilă să filmeze la rezoluţie 4K. Cea frontală va fi de 8 megapixeli. 

Ce ar mai avea special acest telefon s-ar regăsi în modulul de pe spate, din zona camerei foto, dacă fotografia de mai jos ne arată dispozitivul final. A fost publicată în urmă cu o lună, iar în acea zonă ar putea fi integrat un modul de tipul celui folosit pe dispozitivele Tango.

image

Altfel, telefonul are 32GB spaţiu de stocare, nu va suporta card microSD şi din start va rula Android 6.0 Marshmallow. De asemenea, este aşteptat cu senzor de scanare a amprentei, deoarece Android 6.0 suportă nativ acest tip de securizare a dispozitivului.

Despre Nexus 5 (2015), dar ar putea fi lansat sub numele Nexus 5X, se ştie că va avea ecran de 5,2 inci full HD şi este produs de LG. Lista dotărilor tehnice cuprinde un Snapdragon 808 cu 3GB RAM şi 16 sau 32GB spaţiu de stocare intern, în funcţie de preţ. Autonomia va fi asigurată de un acumulator intern mai mult decât decent de 2.700 mAh. De asemenea, acesta va avea senzor de scanare a amprentei.

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

image
Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite