Huawei lansează WATCH GT 3 SE, smartwatch cu autonomie mare și funcții pentru sănătate și sport

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Huawei a prezentat astăzi, 23 noiembrie, Huawei WATCH GT 3 SE, smartwatch de ultimă generație care răspunde nevoilor exploratorilor urbani, ale pasionaților de sport și fitness, precum și ale persoanelor axate pe sănătate.  

Huawei WATCH GT 3 SE
Huawei WATCH GT 3 SE

Huawei WATCH GT 3 SE oferă până la două săptămâni de utilizare continuă înainte de a fi nevoie de o nouă încărcare și, de asemenea, suport pentru încărcare rapidă.

Noul smartwatch Huawei este compatibil cu smartphone-urile Android și iOS. De asemenea, utilizatorii Huawei WATCH GT 3 SE au posibilitatea de a partaja rezultatele exercițiilor fizice din aplicația Huawei Health cu Strava, binecunoscuta aplicație și totodată comunitate de monitorizare a performanțelor sportive.

Acest smartwatch vine cu un ecran color AMOLED de 1,43 inci, 466 x 466 cu 326 PPI. Ecranul este protejat cu Corning Gorilla Glass, material care asigură rezistența la uzură.

Huawei WATCH GT 3 SE cântărește 35,6 g (fără curea) și are o grosime totală de 11 mm (corpul ceasului). Este disponibil în două culori, Graphite Black și Wilderness Green. În afară de miile de teme pentru cadrane de ceas, utilizatorii pot folosi fotografii OOTD și Portrait Mode pentru a crea cadrane de ceas personalizate.  

Huawei WATCH GT 3 SE oferă o rezistență la apă de 5ATM corespunzătoare standardului ISO 22810:2010, permițându-i să funcționeze la o adâncime de până la 50 de metri timp de 10 minute. Lucrează împreună cu cinci sisteme majore de sateliți - GPS, BeiDou, GLONASS, Galileo și QZSS – și  utilizează un cip de poziționare GNSS.

Huawei WATCH GT 3 SE oferă peste 100+ moduri de sport, planuri inteligente de alergare și chiar algoritmul TruSport dezvoltat de Huawei, care oferă evaluări și sugestii sportive pe baza diferitelor date culese în timpul exercițiilor fizice.

Huawei WATCH GT 3 SE oferă citiri ale semnelor vitale generale ale utilizatorului. Prin intermediul HUAWEI TruSeen 5.0+, HUAWEI TruSleep 3.0 și a altor tehnologii de monitorizare a sănătății din seria Tru, Huawei WATCH GT 3 SE sprijină evaluarea sănătății prin monitorizări ale ritmului cardiac, ale calității somnului, SpO2 și ale nivelului de stres.

HUAWEI TruSleep 3.0 este o altă componentă a seriei Huawei Tru, care utilizează o tehnologie bazată pe lumina infraroșie, pentru a monitoriza somnul cu mai mare precizie.

Aplicația Huawei Health App oferă o multitudine de memento-uri personalizate, de exemplu pentru consumul zilnic de apă, memento-uri privind medicamentele și multe altele.

Până pe 7 decembrie, toți cei care achiziționează acest nou model de ceas și se abonează la newsletter vor primi un cupon valoric, o curea extra și posibilitatea plății produsului în 3 sau 6 rate fără dobândă. De asemenea, oricine va cumpăra noul Huawei GT 3 SE de pe eshopul Huawei va fi înscris automat la tragerea la sorți pentru o pereche de căști.

Huawei WATCH GT 3 SE va fi disponibil în România din 23 noiembrie, începând de la 999 lei.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite