HUAWEI a lansat smartphone-urile nova 11 și nova 11 Pro

0
Publicat:

HUAWEI a anunțat astăzi, 8 iunie, lansarea nova 11 și nova 11 Pro, care vin cu XD Portrait și cu HUAWEI Multi-Vision Photography, sistem recent actualizat, pentru realizarea de portrete deosebite.

Seria HUAWEI nova 11.
Seria HUAWEI nova 11.

Designul Super Star Orbit Ring scoate în evidență zona lentilelor, iar sticla Kunlun Glass rezistentă oferă fiabilitate. În plus, EMUI 13 alimentează nova Game Engine și, împreună cu SuperCharge Turbo, fac ca seria nova să beneficieze de o formă mai elegantă.  

Seria nova 11 - două versiuni 

Seria nova 11 este disponibilă în două variante: Flawless OLED Curved Display și Flawless OLED Flat-Edge Display. Modelul nova 11 Pro are un ecran de 6,78 inchi proiectat cu margini teșite la 66°, oferind aderență la utilizare. Ecranul său are o capacitate de rezistență la cădere de 10 ori mai mare decât cea a modelului nova 10 Pro, datorită sticlei Kunlun Glass personalizată

Modelul nova 11 se evidențiază imediat prin greutatea și grosimea reduse. HUAWEI nova 11 este subțire, cu grosime de doar 6,88 mm, și ușor, cântărind 168 de grame. Marginile înguste ale display-ului de 6,7 inci generează un raport ecran/corp de 93,4%. 

Huawei nova 11 este disponibil în două culori: Verde și Negru. Modelele HUAWEI nova 11 Pro Verde și Negru prezintă în premieră modelul nova Monogram Vegan Leather Design.

Logo-ul clasic nova este plasat pe capacul din spate prin integrarea mai multor elemente.

Seria HUAWEI nova 11 este prima care lansează sistemul Display Turbo, cu tehnologiile de afișare HDR foto high dynamic display, 1440 Hz PWM dimming și tehnologii de îmbunătățire a sincronizării tactile pentru a maximiza performanța ecranului.

Kunlun Glass își face apariția pentru prima dată pe seria nova. Prin injectarea îmbunătățită a ionilor compozit, sunt generate sute de milioane de cristale nanometrice, îmbunătățind semnificativ robustețea sticlei. Capacitatea de rezistență la cădere a telefonului este, de asemenea, de 10 ori mai puternică decât cea a modelului nova 10 Pro. HUAWEI Kunlun Glass este primul care a obținut certificarea de cinci stele de rezistență la cădere a sticlei din partea SGS din Elveția.

Modul HUAWEI Multi-Vision 

Seria nova 11 a actualizat mai multe tehnologii de imagistică pentru realizarea portretelor, de la cele de grup la cele close-up. Seria nova 11 adoptă pentru prima dată XD Portrait, pentru a scoate perfect în evidență fiecare detaliu. Cu ajutorul tehnologiei de îmbunătățire a portretelor în condiții de iluminare slabă, pot fi captate și afișate detalii mai bogate și culori mai autentice, astfel încât textura și tonul natural al pielii pot fi păstrate. Tehnologia inteligentă de îmbunătățire a luminii și umbrelor portretelor ajută la prezentarea unui machiaj autentic și mai rafinat.

Nova 11 Pro valorifică tehnologia îmbunătățită HUAWEI Multi-Vision Photography, cu 60 MP Ultra Portrait Dual Camera, unghi ultra-wide de 100 de grade, 1/2.61 inci, calitate a imaginii 4K, precum și rezoluție și sensibilitate ridicată la lumină. Camera frontală de 8 MP Close-up Portrait suportă un zoom optic 2x și un zoom digital de până la 5x, inclusiv de 0,7x pentru fotografii de grup, de 1x pentru selfie HD, de 2x  pentru portret texturat și de 5x pentru o experiență close-up de machiaj, toate cu obiectivul de a surprinde clar frumusețea la diferite distanțe.

Camera Ultra Vision de 50 MP 

Nova 11 Pro și nova 11 dispun de o cameră Ultra Vision de 50 MP, cu o unitate de imagistică RYYB Ultra Vision de 50 MP, și cu o cameră Macro Ultra-Wide de 8 MP. Există, de asemenea, senzorul de focalizare cu laser, cu autofocalizare, pentru a ajuta la capturarea rapidă a subiectului fotografiei. Matricea de filtre color RYYB crește cantitatea de lumină care intră în cameră cu 40% față de matricea RGGB, sporind claritatea și detaliile imaginilor realizate în lumină scăzută. Sistemul nou de colectare a spectrului de mediu asigură că fiecare culoare va fi vie și redată cu acuratețe, datorită senzorului de temperatură a culorii cu 10 canale.

Comunicații, jocuri, încărcare și disipare de căldură

Seria HUAWEI nova 11 vine cu nova Game Engine, care a realizat optimizări pe toate planurile, de la programarea resurselor SoC, la reducerea încărcării GPU și afișarea ecranului tactil.

O disipare adecvată a căldurii este importantă pentru a asigura o funcționare fără probleme în modul jocuri. Seria nova 11 este echipată cu un sistem de răcire patentat de HUAWEI, din grafen, cu conductivitate termică ultra-înaltă, pentru a îmbunătăți capacitatea de disipare a căldurii cu 7% față de generația anterioară. Designul cu 10 canale și dot-matrix water-pool îmbunătățește eficiența de disipare a căldurii VC cu 60% față de soluțiile tradiționale.

Telefonul vine, de asemenea, cu algoritmi de predicție inteligentă, pentru a crește durata de viață a bateriei pentru jocuri cu 10%, a reduce latența jocurilor cu 5% și a scădea temperatura întregului dispozitiv cu 1°C , comparativ cu nova 10 Pro.

Seria HUAWEI nova 11 este echipată cu o baterie de 4500 mAh, cu tehnologii cu o singură celulă și multi-tab pentru autonomie ridicată.

Nova 11 Pro beneficiază de HUAWEI 100 W SuperCharge Turbo, astfel încât dispozitivul poate fi încărcat la 60% în 10 minute și complet în 20 de minute atunci când ecranul este oprit.

Când ecranul este pornit, smartphone-ul poate fi încărcat la 50% în 15 minute.

EMUI 13

Seria nova 11 este echipată cu EMUI 13 și utilizatorii pot folosi funcția Super Device pentru a conecta un telefon HUAWEI nova 11 Series cu o tabletă HUAWEI prin simpla glisare a pictogramei telefonului pe tabletă. Apoi pot afișa ecranul telefonului pe tabletă cu funcția Multi-screen Collaboration, pentru operațiuni între dispozitive fără probleme. Super Memo asigură compatibilitatea diverselor formate, precum video, audio, înregistrare audio, scris de mână, linkuri web, PPT și PDF.

Prețuri și disponibilitate

Seria nova 11 va fi disponibilă pentru precomandă începând de astăzi, 8 iunie cu prețuri începând de la 2699 Lei în magazinului online HuaweiStore.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite