Articol publicitar

Profită de cele mai populare aplicații cu AppGallery pe noul telefon Huawei

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

În era digitală în care trăim, avem la dispoziție o mulțime de aplicații care să ne facă viața mai simplă, în fiecare zi. De la platforme de socializare și streaming, la aplicații pentru gestionarea documentelor sau pentru învățare, avem nevoie de o bibliotecă virtuală unde să le putem găsi pe toate. AppGallery, magazinul oficial de aplicații de la Huawei, are exact această funcție și a ajuns să fie a treia cea mai mare piață de aplicații la nivel global.

KV 2 0 GBox RO vertical cmyk jpg

Acest lucru este posibil numai cu ajutorul colaborării strânse dintre Huawei cu dezvoltatorii de aplicații din întreaga lume. Astfel, cele mai populare aplicații sunt optimizate pentru a rula perfect pe telefoanele Huawei, oferindu-vă o experiență de utilizare fără cusur.

În AppGallery vei descoperi aplicații populare, precum Google, YouTube, Google Maps, Uber, Google Drive, Google Photos, YouTube Music, Google News, Google Slides, Google Translate, Google Docs, Discord, Google Classroom, Google One, Disney+, Duolingo, Dropbox, Airbnb, Microsoft OneDrive, Google Sheets, Amazon Prime Video, Google Earth și HBO Max. Iar cel mai tare lucru este că pot fi descărcate direct din AppGallery pe orice telefon Huawei.

Google, unul dintre cele mai populare motoare de căutare din lume, vă oferă posibilitatea de a găsi informații despre orice domeniu. În plus, prin logarea cu contul Google, vă puteți conecta și pe alte aplicații sau site-uri.

O altă aplicație extrem de populară este YouTube. Cu aceasta, vă puteți bucura de muzica și artiștii preferați, puteți da subscribe la canalele dorite sau puteți achiziționa funcția Premium pentru a reda conținutul din YouTube pe alte dispozitive, ca de exemplu pe un smart TV.

Instalarea aplicației Youtube este rapidă și ușoară:

Intră în AppGallery din telefonul Huawei și caută Youtube în câmpul de căutare

Picture1 png

Apoi dă click pe Instalare

Picture2 png

Apasă pe Instalare și așteaptă finalizarea descărcării, după care apasă pe Deschidere pentru a putea accesa Youtube

Picture3 png
Picture4 png

Apasă Instalare pentru a completa instalarea Gbox

Picture5 png

Deschide aplicația Youtube în telefonul tău, loghează-te cu contul tău (sau creează unul) și bucură-te de aplicație!

Picture6 png

Odată cu prima descărcare a unei aplicații Google din AppGallery, se va instala automat GBox, un instrument care ajută utilizatorii să utilizeze aplicațiile și serviciile Google. De reținut că trebuie să păstrați GBox în telefon pentru ca aplicațiile Google să funcționeze fără probleme. GBox nu aduce niciun fel de reclame și este sigur, aplicațiile introduse în AppGallery trec de controlul de securitate care oferă o garanție că totul funcționează corespunzător pe dispozitiv.

Dar ce face GBox atât de special? Ei bine, este conceput pentru a lucra în armonie cu sistemul de operare al dispozitivului tău, fără a interfera cu performanța acestuia. Nu îl dezinstala, pentru ca aplicațiile Google să poată funcționa pe telefonul tău, iar dacă vrei mai multe informații, poți accesa site-ul lor oficial.

AppGallery a înregistrat o creștere majoră, ajungând la peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume. Numărul de aplicații care pot fi descărcate din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul precedent. Peste 223.000 de aplicații sunt integrate cu HMS Core la nivel global. Toate aplicațiile din AppGallery sunt testate de Huawei, asigurându-le securitatea și utilizarea normală.

O altă caracteristică notabilă a AppGallery este varietatea de aplicații pe care le oferă. Indiferent dacă sunteți în căutare de aplicații de productivitate, de divertisment sau de educație, veți găsi cu siguranță ceva care să vă satisfacă nevoile. Nu în ultimul rând, AppGallery este proiectat pentru a fi ușor de utilizat. Cu o interfață simplă și intuitivă, veți putea găsi și descărca aplicațiile dorite în doar câteva secunde.

Să nu uităm de P60 Pro, ultimul model de telefon de la Huawei. Acesta vine cu un sistem optic reproiectat, cu o cameră principală Ultra Lighting echipată cu o apertură fizică reglabilă automat F1.4-F4.0 și cu un senzor RYYB SuperSensing. Aceste îmbunătățiri produc fotografii vii în condiții de iluminare slabă, pline de detalii. HUAWEI P60 Pro se remarcă și prin modul de noapte (night mode) datorită aperturii F2.1 - cea mai mare din industrie pentru o cameră de smartphone cu periscop teleobiectiv.

În concluzie, AppGallery de la Huawei nu doar că vă oferă acces la o multitudine de aplicații populare, dar vă asigură și securitatea și funcționarea normală a acestora. Din AppGallery, veți putea accesa cu ușurință aplicațiile și serviciile Google, iar cu P60 Pro veți putea face fotografii de o calitate superioară.

Și nu numai atât, P60 Pro vine și cu o baterie de lungă durată, astfel încât să puteți utiliza aplicațiile preferate fără a vă face griji că telefonul se va descărca. În plus, dispune de un ecran generos, care face ca utilizarea aplicațiilor să fie o adevărată plăcere.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite