Himura Kuraudo, primul VirtualTuber care va face stream pe canalul de Twitch al HyperX 

0
Publicat:

HyperX, echipa de periferice pentru gaming de la HP Inc., anunță astăzi, 8 februarie, debutul primului VirtualTuber, „Himura Kuraudo” sau Kura, care va face stream pe canalul de Twitch al companiei.

Himura Kuraudo, VirtualTuber al HyperX.
Himura Kuraudo, VirtualTuber al HyperX.

Ca nou membru al echipei globale de ambasadori HyperX, Kura va face streaming cu o varietate de conținut pe canalul de Twitch al HyperX, în mod regulat, miercurea la ora locală 21:00.

Ideea de Vtubing își are originea în Japonia, undeva după anii 2010 și a crescut în popularitate la începutul anilor 2020 în timpul pandemiei, reprezentând un gen de conținut bazat pe creație, prezentat de un avatar virtual. Având la bază creatori de conținut independenți la nivel global, această lume digitală a oferit un spațiu sigur creatorilor pentru a își crește încrederea, pentru a-și îmbrățișa sinele și pentru a arăta creativitate prin propriile avatare.

În timpul procesului de creație a lui Kura, la fel ca alți VTuberi, personalitatea sa și modul de vorbire au fost părți importante din procesul creativ, astfel încât să fie autentică în comunitate. Cu scopul de a crea un avatar de înaltă calitate pentru HyperX cu trăsături unice, HyperX a înțeles complexitatea acestui proiect și a adus câțiva artiști independenți să ajute la crearea personajului Kura, iar printre aceștia se numără cunoscutul ilustrator și designer Rosuuri care are un stil distinct și recognoscibil. Mai mult, grupul de freelanceri Iron Vertex au creat ilustrația modelului, aducând-o pe Kura la viață cu o varietate de expresii faciale animate și mișcări detaliate.

Pe lângă acestea, numirea lui Kura a fost un subiect discutat, pentru că echipa HyperX a vrut să se alinieze cu valorile companiei, brandul HyperX și comunitatea de gaming. Pronunția în modul de scriere romaji a numelui „Kuraudo” este „nor” care se referă la prima pereche de căști notabile a HyperX. Cel de-al doilea nume a lui Jura, „Himura” înseamnă „roșu închis” și „oraș” sau „sat”, care corelează cu culorile de brand HyperX și începuturile umile.

Kura va fi reprezentarea sloganului HyperX „We’re All Gamers”, prin conținutul pe care îl va crea. Creată pentru a se conecta cu oameni care au interes comun pentru gaming în timp ce promovează pozitivitate, incluziune și bunătate în comunitate, Kura este gata să-și înceapă călătoria ca primul VTuber al HyperX

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri