Google are probleme cu Gmail. Căderea serviciului de email a creat panică printre utilizatori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Google spune că numai 0,007% dintre utilizatorii de Gmail sunt afectaţi de „întreruperile serviciilor“
Google spune că numai 0,007% dintre utilizatorii de Gmail sunt afectaţi de „întreruperile serviciilor“

Google întâmpină probleme cu şase dintre produsele sale. Unii nu au putut să-şi acceseze conturile de Gmail, Google Drive sau Google Docs, potrivit Ars Technica.

Cu toate că reprezentanţii companiei au spus că „mai puţin de 0,007% dintre utilizatorii de Gmail“  nu au reuşit să-şi acceseze conturile, ar părea că numărul celor afectaţi este mai mare.

În total, şase servicii ale gigantului ar fi afectate: Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Spreadsheets, Google Presentations  şi Google Apps (panoul de administrare pentru companii). Nu există probleme cu Google Calendar sau Google Talk. Google a clasificat problemele drept „întreruperi ale serviciilor“ .

Gmail este singurul produs pentru care Google a oferit un număr estimativ al utilizatorilor afectaţi. Serviciul de email are mai mult de 425 de milioane de utilizatori activi din întreaga lume. Asta ar însemna că 29.750 de utilizatori nu îşi pot accesa contul.

Totuşi, s-ar părea că toţi cei 29.750 de oameni au postat pe Twitter despre probleme pe care le-au întâmpinat. Numărul persoanelor care vorbesc despre probleme Gmail este foarte ridicat

Pentru unii, această cădere capătă conotaţii apocaliptice. „Gmail a căzut. De asemenea, Foametea se plimbă pe un cal palid prin mijlocul străzii“, scrie un utilizator.. 

Haideţi să discutăm! Ne puteţi vizita şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite