Eşecul Facebook Home are impact asupra vânzărilor HTC: First costă doar un dolar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
HTC First este un telefon gândit special pentru Facebook Home. FOTO The Verge
HTC First este un telefon gândit special pentru Facebook Home. FOTO The Verge

Facebook Home este de aproape o lună anunţată, la fel şi HTC First, telefonul care vine din start cu aplicaţia reţelei sociale. Totuşi, se prea poate ca utilizatorii să nu-şi dorească acest smartphone prea mult, în ciuda dotările sale bune.

Facebook Home îţi aduce fluxul de pe Facebook direct pe ecranul telefonului şi este disponibilă în Play Store. Totuşi, Facebook a încheiat un parteneriat cu HTC pentru ca First să fie un model dotat direct cu Facebook Home. Acum, preţul acestui telefon a ajuns la doar un dolar la operatorul american AT&T, scrie Time.

Facebook Home nu s-a bucurat de cele mai bune recenzii, în magazinul cu aplicaţii pentru Android având un scor de doar 2,2 puncte din 5 posibile. Asta se poate să fi influenţat şi decizia cumpărătorilor de a-şi achiziţiona HTC First, în ciuda faptului că telefonul este unul destul de bun, cu dotări de vârf pentru anul 2012.

AT&T spune că nu e nimic ciudat în această scădere de preţ, de la 99 de dolari la 99 cenţi. „Facem astfel de promoţii tot timpul“, a declarat Mark Siegel, purtător de cuvânt, pentru All Things D. Aceeaşi părere a avut-o şi HTC, preţurile promoţionale sunt ceva obişnuit în industrie. Facebook nu a spus decât că mişcarea AT&T e una bună.

HTC First s-a bucurat de impresii bune, în primele review-uri, iar Facebook Home poate fi dezactivat foarte uşor pe telefon şi rămâne un Android pur. Totuşi, deşi promoţiile nu sunt ceva neobişnuit, cea de faţă vine la o lună de la lansarea telefonului, ceea ce este puţin ciudat.

Vrem să discutăm cu voi. Vizitaţi-ne şi pe pagina de Facebook Tech Adevărul. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite