VIDEO Facebook Home ar putea ajunge şi pe iPhone, dar nu cu acordul Apple

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Facebook Home nu va fi disponibil oficial pe iPhone.
Facebook Home nu va fi disponibil oficial pe iPhone.

Facebook Home este ultima aplicaţie pe care Facebook a lansat-o, dar doar pentru Android. Un utilizator s-a gândit să porteze acest launcher şi pe iPhone, deşi aplicaţia nu va fi niciodată în App Store.

Facebook Home presupune că ai fluxul de ştiri de pe reţeaua socială direct pe ecranul de start al telefonului. Acest lucru nu este posibil decât pe Android, deoarece nici Apple pentru iOS, nici Microsoft pentru Windows Phone nu permit modificarea sistemului de operare atât de mult. Totuşi, există o cale de a aduce Facebook Home pe iPhone, iar un dezvoltator demonstrează că proiectul este fezabil.

Kenny Tang, cel care doreşte Facebook Home pe iPhone, spune că a creat aplicaţia de la zero, orientându-se după videoclipurile şi imaginile disponibile, iar produsul actual este în mare măsură ca pe Android. Totuşi, pe iOS nu va ajunge decât cu jailbreak, adică trecerea peste măsurile de protecţie ale Apple.

REVIEW Facebook Home - Îl primeşti pe Facebook în „casa“ ta? L-am primit, iar acum mă lepăd de „telefonul Facebook“

Cover Feed, App Launcher şi gesturile sunt deja introduse în aplicaţia de iOS, iar minusurile sunt sistemul de notificare prin Chat Heads şi meniul de notificări pe care Facebook l-a introdus pe HTC First, telefonul lansat cu Facebook Home. El oferă munca sa de până acum oricui este interesat să o dezvolte şi să finiseze produsul. Problema cu notificările este că trebuie să folosească serverele Facebook, ceea ce va fi cam greu de realizat.

În cele două videoclipuri de mai jos este prezentat Facebook Home pentru iPhone.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite