După Angry Birds, Rovio pregăteşte Big Piggies cu şi despre porci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Creatorul Angry Birds, compania Rovio, pregăteşte un joc nou pentru finalul lunii septembrie şi se pare că păsările nu mai sunt în centrul atenţiei. În schimb, creşte numărul de porci, după cum afirmă şi în videoclipul de prezentare: „Something PIG is coming!”.

Noul joc se va numi Bad Piggies, va fi lansat pe 27 septembrie, personajele vor fi aceleaşi din primul joc Angry Birds, dar cu mult mai mulţi porci, notează „CNet”. Însă, după cum se afirmă pe pagina de Facebook, porcii vor momentul lor de glorie, dar cu aceeaşi misiunea, şi anume de a fura ouăle păsărilor.

Nici declaraţia de presă de la Rovio nu a furnizat mai multe detalii, decât că jocul vrea să ilustreze acţiunea şi din tabăra cealaltă. „Bad Piggies aruncă o privire în mintea ingenioasă şi inventivă a porcilor”, a afirmat Petri Jarvilehto, reprezentant Rovio.

S-ar putea ca finlandezii de la Rovio să introducă şi un mod multiplayer, iar jucătorii să-şi poată alege ce tabără preferă. Astfel, o dată pot fi de partea porcilor care fură ouă, altă dată pot fi de partea păsărilor. În plus, conform anunţului de pe pagina de Facebook, noul joc nu va avea nicio praştie, ceea ce înseamnă că Rovio va introduce un nou mod prin care păsările să atace.

Jocul va fi disponibil încă de la început pentru Android, iOS şi Mac OS X ca platforme principale, apoi pentru Windows Phone, Windows 8 şi PC-uri. După lansările de până acum, este foarte probabil ca jocul pentru iOS (iPhone şi iPad) şi Mac-uri să coste cel puţin un dolar, iar pentru Android să fie lansat gratuit. De asemenea, foarte probabil ca şi pe Windows Phone să coste.

Jocurile Rovio de până acum s-au bucurat de un succes însemnat, mai ales primul titlu Angry Birds. Ultimul lansat pe piaţă este Amazing Alex şi noul mod „Red Planet” pentru Angry Birds Space. Iar finlandezii au venituri şi din vânzarea obiectelor cu personajele din joc, cum ar fi tricourile sau păsările din pluş.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite