Creatorii „Angry Birds” stabilesc un nou record de vânzări cu noul joc „Amazing Alex”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Amazing Alex, noul joc de succes al companiei Rovio.
Amazing Alex, noul joc de succes al companiei Rovio.

„Amazing Alex”, jocul produs de Rovio, a ajuns pe primul loc în topul vânzărilor AppStore la doar opt ore de la lansarea oficială. Este cea mai rapidă ascensiune de până acum a unui joc și vine în urma succesului imens pe care l-a avut Angry Birds, alt joc al companiei.

Amazing Alex a fost lansat în același timp pentru iOS și Android, dar datele de pe Google Play Store n-au fost încă făcute publice, informează „The Next Web". Asta se poate datora în parte algoritmului lent al Google sau este încă o dovadă pentru Rovio că piața mai bună este AppStore. Prețul de achiziție este de 99 de cenți pentru dispozitivele Apple, ca și pentru Android, dar pentru platforma din urmă există și o versiune HD mai scumpă, de 2.99 de dolari.

Rovio este compania producătoare a jocului „Angry Birds”, lansat în decembrie 2009. Acesta a ajuns la un miliard de descărcări în prezent și este disponibil în patru versiuni: Angry Birds originalul, Seasons, Rio și Space. Cât despre ultima versiunea, acesta a ajuns la 100 de milioane de descărcări în 76 de zile, după ce a totalizat 10 milioane în trei zile.

Deși Amazing Alex a fost lansat inițial pentru iOS și Android, un reprezentant al companiei a confirmat că va fi disponibil și pentru PC-uri, sisteme Apple și Windows Phone. N-a dat însă mai multe detalii dacă jocul va fi doar pentru Windows Phone 8 sau va veni și pentru utilizatorii actualei versiune, Windows Phone 7.5.

Între Angry Birds și Amazing Alex sunt și câteva diferențe substanțiale. Primul este rapid, dinamic, facil, iar acestea l-au făcut popular, nu cerea prea multe de la jucător. Amazing Alex însă este mai încet, mai mult static, dar necesită mai multă gândire, ceea ce i-ar putea reduce din audiență.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite