Detalii despre viitoarele telefoane BlackBerry cu Android

0
Publicat:
Ultima actualizare:

BlackBerry mai pregăteşte noi telefoane cu Android, iar detalii despre acestea ajung online. Canadienii au lansat până acum modelul Priv.

BlackBerry pregăteşte un nou telefon şi avem şi câteva informaţii în legătură cu designul viitorului model. După cum scrie site-ul Geeky Gadgets, care îi citează pe cei de la Crackberry, numele viitorului dispozitiv ar fi Blackberry Neon. Acesta ar fi cunoscut şi sub numele de cod DTEK50.

În ceea ce priveşte specificaţiile, am putea avea de-a face cu un procesor Qualcomm Snapdragon 617, 3GB RAM şi cu o capacitate de stocare de 16GB. Din fericire, acestora li s-ar putea adăuga alţi 2TB, graţie slotului pentru carduri microSD.

Toate acestea s-ar putea ascunde în spatele unui ecran cu o diagonală de 5,2 inci, care suportă o rezoluţie QHD, de 2.560 x 1.440 de pixeli. Cât despre camerele foto, se pare că senzorul de pe faţă ar putea fi unul de 8 megapixeli, în timp ce senzorul de pe spate ar fi de 13 megapixeli. Bateria va avea o capacitatea de 2.610 mAh, nu va putea fi înlocuită şi va suporta tehnologie pentru reîncărcare rapidă Quick Charge 2.0.

Află toate detaliile despre viitorul BlackBerry cu Android

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite