Aplicaţiile prin care BlackBerry vrea să cucerească Android şi pe tine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
BlackBerry Priv are ecran curbat.
BlackBerry Priv are ecran curbat.

BlackBerry Priv poate fi deja precomandat, motiv pentru care compania a lansat câteva aplicaţii pentru Android în Play Store. Chiar dacă nu sunt încă disponibile în România, iata la ce să te aştepţi.

BlackBerry a pregătit pentru Android câteva aplicaţii deja existente, printre care se numără MicrosoftexFAT, Notes, BlackBerry Calendar, Contacts, BlackBerry Hubs, BlackBerry Keyboard, BlackBerry Services, Tasks, BlackBerry Device Searcher, BlackBerry Password Keeper, BlackBerry Camera, BlackBerry Launcher şi DTEK. Nu sunt necesare descrieri pentru fiecare aplicaţie în parte, însă, un lucru interesant la BlackBerry Keyboard este că vor fi disponibile optimizări pentru tastatura fizică.

DTEK este aplicaţia care le permite utilizatorilor să urmărească securitatea, informaţiile pe care anumite aplicaţii le colectează, precum şi ce aplicaţii au acces la camera foto, microfon, localizare sau informaţii personale, scrie PhoneArena

Un alt detaliu despre care care nu se ştie foarte multe momentan este Productivity Edge. După cum se ştie deja, telefonul vine un ecran AMOLED de 5,4 inci, curbat pe margini, exact ca ecranele folosite pentru Samsung Galaxy S6 edge şi S6 edge+. Acest centru de productivitate le va permite utilizatorilor să vizualizeze mai rapid notificările, mesajele sau calendarul. Mai mult, marginea curbată poate arăta bara de încărcare a bateriei, atunci când telefonul este conectat la încărcător.

BlackBerry Priv va costa 700 de dolari în Statele Unite ale Americii, 560 de lire (aproximativ 3.400 de lei) în Regatul Unit şi va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon 808, 3GB de RAM, camera principală de 18 megapixeli cu un sistem de stabilizare optică.

Autor: Georgiana Constantin

<a href="https://www.facebook.com/adevarultech" target="_blank" rel="nofollow">Hai pe Facebook ca să ştii ce-i nou şi când nu eşti pe site!</a>

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite