Articol publicitar

Dacă sunetul ar avea o rezoluție, FreeBuds Pro 3 ar avea un sunet de 16K

Publicat:

În lumea tehnologiei, evoluția este regula de bază și se întâmplă în fiecare secundă, de cele mai multe ori fără să realizăm.

image

"Progresul tehnologiei se bazează pe faptul că trebuie să se integreze astfel încât să nu o observi, astfel încât să facă parte din viața de zi cu zi." - spune Bill Gates, co-fondatorul Microsoft, reamintind modul în care tehnologia a devenit o parte complet necesară și organică și adesea neobservabilă a societății moderne, îmbunătățindu-ne capacitățile și experiențele în diverse moduri.

Cu un driver dual integrat, cele mai noi căști de la HUAWEI se poziționează în top în categoria device-urilor care ne fac viața mai frumoasă, oferindu-ne o experiență de ascultare ultra performantă, de multe ori fără să ne dăm seama cât de mult au evoluat.

De la receptoare pentru căști de telefon la FreeBuds Pro 3

Cel mai vechi precursor al căștilor care astăzi ni se par un lucru complet firesc și parte din viețile noastre, datează încă de la finalul secolului al XIX-lea și se găsește în receptoarele pentru căști de telefon, folosite în centralele telefonice ale vremii.

Aceste prime căști erau dispozitive mari, cu o singură cască și erau folosite de operatorii de telefonie pentru a asculta și gestiona apelurile. Sute de ani mai târziu, oamenii se pot bucura astăzi de luxul de a asculta fie muzică, podcasturi sau audiobooks la cel mai înalt nivel posibil.

Calitatea sunetului dată de tehnologia din spatele unor căști ca FreeBuds Pro 3 atinge un nou vârf al tehnologiei momentului. Cea mai recentă generație de căști de la HUAWEI se bucură de un driver dual, format dintr-un driver dinamic cu magnet cvadruplu de 11 mm, care permite basului să scadă până la 14Hz și dintr-un driver cu diafragmă plană micro UHF, care îi permite utilizatorului să asculte sunete acute până la 48 kHz.

Acest lucru este datorat rețelei de magneți Halbach încorporată (sensibilitate ultra-înaltă, viteză de răspuns tranzitoriu în concordanță cu sursa de sunet, pornire și oprire a sunetului fără întârziere).

image

Unde-s două drivere, puterea crește

Și unde puterea crește, calitatea sunetului crește și ea, iar experiența folosirii FreeBuds Pro 3 devine de neegalat. Cele două drivere ale căștilor de la HUAWEI lucrează în tandem fără să interfereze unul cu celălalt, datorită algoritmului de divizare a frecvenței folosit de gigantul chinez în crearea lor.

Cu certificări audio ale sunetului de înaltă rezoluție, datorită faptului că FreeBuds Pro 3 folosește codecurile audio Bluetooth LDAC și L2HC 2.0, dezvoltate de HUAWEI și reper de top în industrie, se poate spune fără exagerare despre cea mai nouă generație de căști FreeBuds că dacă ar fi o imagine, rezoluția ei ar fi 16K.

În plus față de calitatea sunetului la cote înalte, utilizatorii HUAWEI FreeBuds Pro 3 se vor bucura și de funcția de Active Noice Cancelling 3.0, îmbunătățită cu ajutorul inteligenței artificiale cu până la 50% față de generațiile precedente.

Pe lângă nivelul de top al ingineriei sunetului din noile FreeBuds Pro 3 de la HUAWEI și îmbunătățirile făcute prin funcții ale inteligenței artificiale, căștile cu driver dual și certificate care atestă calitatea sunetului sunt și compatibile atât cu iOS, cât și cu Android și se bucură de un design stylish ergonomic, confortabil și practic, alături de o durată de viață a bateriei de până la 31 de ore.

Comandă-ți acum de pe HUAWEI Store cele mai noi căști de la HUAWEI și lasă-te răsfățat de evoluția tehnologiei și de ingineria sunetului din spatele FreeBuds Pro 3!

La achiziția din HUAWEI Store, clienții beneficiază de:

- Livrare gratuită și rapidă

- Plata în 12 rate fără dobândă

- Plata cu cardul Sodexo Cadou

- 999 puncte HUAWEI

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite