Cum să creezi videoclipuri cu efecte speciale cu ajutorul noului Facebook Messenger. Testul aplicaţiilor conectate la platformă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aplicaţiile de Facebook Messenger sunt în domeniul fotografiei şi video-urilor
Aplicaţiile de Facebook Messenger sunt în domeniul fotografiei şi video-urilor

Facebook Messenger s-a schimbat aseară şi a devenit o platformă de sine stătătoare. Puteţi instala aplicaţii speciale pentru mesagerie, iar noi ne-am propus să testăm ce merită şi ce nu din cele disponibile deja.

Odată cu schimbarea Facebook Messenger, putem instala o suită de aplicaţii pe Andorid şi iOS care să completeze programul. Putem să trimitem videoclipuri cu efecte speciale, să creăm meme-uri şi să trimitem GIF-uri cu reacţii.

Însă fiţi atenţi la încărcarea facturii pe care o va face Facebook Messenger, deoarece noile opţiuni vă vor face să instalaţi şi mai multe aplicaţii şi să trimiteţi şi mai mult conţinut video.

Odată ce am testat aproape 15 din cele 35 de aplicaţii disponibile acum pentru Facebook Messenger, am descoperit că Facebook mai are de lucrat. Unele dintre ele se blochează, unele blochează aplicaţia-mamă şi nu mai revin la starea iniţială. Aşa că trebuie să închideţi forţat aplicaţia.

Citiţi despre primele cinci aplicaţii de Facebook Messenger pe care le-am testat. 

Iată alte cinci aplicaţii de Facebook Messenger, cum se folosesc şi opinia noastră despre ele.

FlipLip Voice Changer

Aplicaţia aceasta e destinată celor care vor să trimită clipuri amuzante prietenilor, prin modificarea vocii.

În FlipLip Voice Changer aveţi trei setări posibile. Mai întâi filmaţi cu camera frontală sau cu cea principală pe cineva sau pe voi vorbind.

FlipLip Messenger

Există opt efecte audio care transformă vocea pentru a suna ca un cyborg, robot, ca şi cum am fi inspirat heliu sau ca şi cum am fi ... macho.

Pentru a înregistra se apasă pe butonul de talk, iar apoi înregistrarea poate fi distrbuită în Facebook Messenger şi nu numai.

FlipLip Messenger

Nota noastră: poate fi amuzant, dar nu abuzaţi de aplicaţia asta. Devine plictisitoare rapid.

Action Movie FX

E o aplicaţie prin care puteţi adăuga efecte speciale unei filmări, în timp real.

Aplicaţia e construită ca o bandă desenată şi putem adăuga iniţial un păianjen în cadru, o navă din Star Trek, un atac cu rachetă sau două maşini care se ciocnesc.

Action FX Messenger

Există pachete care pot fi cumpărate. Astfel, putem adăuga un efect de tornadă, un avion cu reacţie care trece pe lângă noi sau un elicopter care cade.

E interesantă pentru cei mici sau pentru o farsă. Filmul va consuma destul de multe date, aveţi grijă la asta.

Action FX Messenger

Nota noastră: nu credem că vom folosi de mai mult de două ori această aplicaţie. Dacă vă amuză, instalaţi-o, dar efectele pot deveni rapid plictisitoare.

Strobe

Strobe e o aplicaţie de colaje, care dă un efect halucinant pozelor. Poate părea interesant, dar este un efect demn de arhivele internetului, care nu ar trebui să mai existe.

Strobe Messenger

Fotografiem în cel mult patru cadre pe care le punem apoi într-un efect de loop. Cele patru poze vor face un GIF care se mişcă circular sau în alte moduri.

Puteţi vedea mai jos o asemenea creaţie care nouă ne-a dat o migrenă de pe acum.

Nota Tech Adevărul: Nu instalaţi această aplicaţie pentru că pare scoasă de pe hi5 şi nu vrem să ne întoarcem acolo.

Stickered

Ei bine, aplicaţia Stickered face ceea ce ne imaginam mulţi deja - ia stickere din Facebook şi le pune pe faţa noastră.

Stickered Messenger

Când deschidem aplicaţia, se deschide şi camera frontală, care nu poate fi schimbată. Pe faţa noastră sau altundeva în poză adăugăm un sticker din cele disponibile pentru Messenger.

Nu avem la dispoziţie toată librăria de stickere amuzante de pe Facebook Messenger, ci un număr limitat. Facem un selfie cu un sticker, preview-ul este în timp real şi trimitem prietenilor.

Stickered Messenger

Concluzia Tech Adevărul: Ne-a plăcut aplicaţia asta, deşi e copilăroasă. Uneori, chiar veţi putea să oferiţi un reply interesant cu ajutorulor elementelor din ea.

Stickered Messenger

Shout

Pentru că la începutul Messenger as a Platform, toate aplicaţiile sunt din zona fotografiei, muzicii şi amuzamentului, Shout nu e diferită. Cu ajutorul ei putem adăuga text ca la un meme pozelor cu noi.

Shout! Messenger

Se deschide aplicaţia direct cu camera frontală activată. Scrisul are fontul specific meme-urilor.

Pentru a scrie, tastatura e activată în permanenţă. După ce am scris pe poză, putem să încadrăm mai bine şi să apăsăm direct pe ecran sau pe enter pentru a finaliza.

Shout! Messenger

Concluzia Tech Adevărul: Merită păstrată între aplicaţiile asociate Facebook Messenger, pentru că uneori veţi putea da o replică interesantă cu ajutorul ei.

Tehnologie



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite