Cisco a premiat compania Kapsch, austriecii care vor să introducă produsele Apple în companiile româneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cisco a premiat compania Kapsch. FOTO Wired
Cisco a premiat compania Kapsch. FOTO Wired

Kapsch România a primit din partea Cisco Systems distincţia Cisco Channel Customer Satisfaction Excellence, cea mai înaltă distincţie pe care un partener o poate obţine în cadrul Cisco Channel Partner Program.

Partenerii cu cel mai înalt grad de satisfacţie a clienţilor din cadrul fiecărei regiuni geografice sunt identificaţi în modulul Cisco Partner Locator. Acestor companii le este recunoscut statutul Customer Satisfaction (CSAT) Excellence. Acesta le permite beneficiarilor, partenerilor, precum şi echipelor de vânzări Cisco să identifice partenerii cu cele mai bune performanţe în termeni de satisfacţie a clienţilor obţinute în urma procesului de evaluare la nivel mondial derulat de producătorul american.

„Recunoaşterea obţinută de subsidiara din România constituie un puternic argument în susţinerea strategiei noastre de extindere a prezenţei în regiunea Europei Centrale şi de Est prin parteneriate strategice“, a spus Jochen Borenich, membru al consiliului director al Kapsch BusinessCom. „Distincţia Cisco ne onorează şi ne plasează într-un grup restrâns, de elită“, a declarat Dan Roman, director general Kapsch România.

Despre această companie austriacă am scris şi în luna decembrie, când şi-au prezentat planul de a introduce dispozitivele Apple - tablete şi smartphone-uri - în ritmul de lucru al companiilor.

Pentru obţinerea statutului CSAT Excellence, partenerii certificaţi trebuie să îndeplinească sau să depăşească obiectivul stabilit pentru regiunea lor geografică, pe baza unui număr minim de răspunsuri la un sondaj efectuat de Cisco în rândul utilizatorilor soluţiilor sale. CSAT se măsoară de două ori pe an (la sfârşitul lunii ianuarie şi la sfârşitul lunii iulie), iar rezultatele sunt obţinute luând în calcul ca medie ponderată notele primite pentru calitatea serviciilor de suport pre-şi post-vânzare furnizate de partener.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite