CES 2013: Samsung a lansat cel mai mare televizor cu cea mai mare rezoluţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Televizorul are rezoluţie 4K FOTO engadget.com
Televizorul are rezoluţie 4K FOTO engadget.com

Samsung a prezentat la CES 2013 cel mai mare televizor din lume cu cea mai mare rezoluţie din lume, 4K. Samsung UHD TV S9 are 85 de inci, iar sud-coreenii pregătesc unul şi de peste 100 de inci.

S9 este un televizor inteligent care este un vârf de gamă, lucru ce nu surprinde venind de la Samsung. În plus, televizorul poate să restaureze rezoluţiile HD şi Full HD pentru a le face în totalitate Ultra HD.

De asemenea, televizorul are tehnologie Precision Black Pro, care promite şi nuanţe de negru şi nuanţe de alb foarte dense. Potrivit Samsung, tehnologia combină o rată de contrast foarte mare.

Televizorul are un procesor quad core, pentru a reuşi să susţină şi conţinutul clasic, dar şi aplicaţiile prezente pe un asemenea dispozitiv inteligent. Sistemul audio are trei canele şi 120 de waţi, iar Samsung promite o experienţă audio de şase ori mai bună decât pe televizoarele obişnuite (nu se ştie cum a fost testată această caracteristică).

O prezenţă ciudată în jurul televizorului este o ramă minimalistă, căreia Samsung i-a dat şi un nume. Timeless Gallery încearcă să integreze direct televizorul într-un design al unei case minimaliste.

Potrivit engadget.com, Samsung va lansa anul acesta şi televizoare de 95 şi 110 inci cu tehnologie Ultra HD 4k. 

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite