Articol publicitar

Cele mai bune oferte pe G2deal: Obţineţi Windows 10 Pro la doar 12,31 € şi suita Office 2016 la 36,79 €

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cum probabil ştiţi, o licenţă Windows 10 sau Office este destul de costisitoare şi multor utilizatori de computer sau laptop li se par greu accesibile din acest punct de vedere.

Deşi acest aspect este cunoscut şi general acceptat, cu toate acestea, în ultima perioadă, au apărut noi modalităţi de cumpărare a software-ului care fac ca aceste râvnite programe şi sisteme de operare Microsoft să aibă un cost accesibil. Magazinele online de software specializate precum G2Deal.com are disponibile oferte incredibile pentru aceste sisteme pe care le pune la dispoziţia clienţilor într-un mod total legal.

Sistemul de operare este foarte simplu de instalat. Tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi versiunea oficială de Windows 10 sau MS Office şi să o activaţi cu cheia achiziţionată din magazinul G la un cost redus, din cadrul G2Deal. Avem oferte incredibile, cum ar fi Windows G2deal.com pentru doar 12,31 euro – achiziţionarea şi update-ul unui software Microsoft este la îndemâna tuturor.

Windows 10 pentru 12,31 euro, complet legal

Unul dintre cele mai bune magazine online de licenţe software este G2Deal.com, are mii de evaluări pozitive şi este complet de încredere. Aveţi la dispoziţie cea mai actuală versiune de software Microsoft la cel mai bun preţ, dar şi alte chei de licenţe sau programe utile. În plus, aceştia pun la dispoziţia clienţilor un cod de reducere exclusiv pentru a vă ajuta să economisiţi o sumă considerabilă pentru cea mai recentă variantă de software Microsoft. Mai jos aveţi linkurile pentru a accesa aceste oferte speciale, iar pentru a le aplica, introduceţi codul AD20” înainte de finalizarea tranzacţiei, pentru a obţine o reducere suplimentară de 20% faţă de costul iniţial.

Windows 10 Pro CD-Key (32/64 bit) – 12,31 €

Microsoft Windows 10 Pro OEM Scan CD Key Global(2 PC) -20,10 €

Microsoft Office 2016 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79 €

Microsoft Office 2019 Pro Plus CD-Key ( 1 PC) – 36,79 €

Office2019 Professional Plus CD Key Global(2PC) - 39,19 €

Microsoft Office 2019 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 31,19 €

Microsoft Office 2016 (Home and Student) (pentru 1 utilizator) – 21,59 €

Windows 10 Pro + Office 2016 Pro Plus – 47,85 €

Windows 10 Pro + Office 2019 Pro Plus – 43,03 €

Windows 10 Home + Office 2019 Pro Plus – 36,65 €

Windows 10 Home + Office 2016 Pro Plus – 45,36 €

Windows 10 Home CD-Key (32/64 bit) – 11,78 €

Windows 10 Enterprise 2019 LTSC – 11,26 €

Amintiţi-vă că acestea sunt chei de activare, versiunile Windows şi Office pot fi descărcate oficial de pe site-ul Microsoft, iar după ce le descărcaţi şi le instalaţi, introduceţi cheia pe care aţi primit-o pe email în urma achiziţionării de pe site-ul G2Deal.

Cum să cumpăraţi la G2Deal uşor şi în siguranţă

Achiziţia din magazinul online G2Deal.com este cu adevărat simplă şi foarte rapidă, acesta fiind magazin specializat în produse de tip software ce oferă toate garanţiile şi care are până acum foarte multe opinii favorabile. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceţi înainte de a cumpăra licenţa Windows 10 sau Office de pe acest site este să vă înregistraţi în cont, apoi selectaţi oferta pe care doriţi să o achiziţionaţi dintre linkurile de mai sus sau nu numai, iar apoi pentru a continua achiziţia, aplicaţi codul „AD20” înainte de finalizarea tranzacţiei pentru a obţine o reducere suplimentară de 20%.

În magazinul G2Deal.com nu numai că se regăsesc licenţe software Microsoft, dar aveţi la dispoziţie şi o gamă largă de programe interesante şi utile sau jocuri, toate la preţuri incredibile. Vestea cea mai bună dintre toate este că nu va trebui să aşteptaţi mult timp pentru a intra în posesia cheilor - odată ce plata este finalizată, le veţi primi în e-mailul pe care l-aţi menţionat la contact ia activarea programelor Windows sau Office lor se va putea face imediat.

Imagine indisponibilă

Diferitele forme de plată oferite de G2Deal sunt complet sigure şi, în plus, puteţi plăti prin PayPal pentru a avea o garanţie în plus. În cazul în care aveţi orice fel de îndoială sau problemă, aveţi suport tehnic prin e-mail care vă va ajuta cât mai repede posibil. Înainte de finalizare, nu uitaţi să aplicaţi codul de reducere exclusiv trimis de G2Deal.com „AD20”. Cu acest cod vă veţi bucura de o reducere suplimentară de 20% la toate ofertele disponibile.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite