Bolt este disponibilă direct în Petal Maps

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Smartphone Huawei cu Bolt in PetalMaps.
Smartphone Huawei cu Bolt in PetalMaps.

Huawei a anunţat că aplicaţia Bolt, serviciu de transport, a fost integrată în instrumentul de cartografiere al Huawei, Petal Maps.

Utilizatorii Huawei care au smartphone-uri bazate pe Huawei Mobile Services (HMS) şi cei care descarcă Petal Maps din Google Play pot beneficia de o nouă opţiune suplimentară atunci când caută direcţii şi durate de călătorie dintr-un loc în altul. Pe lângă maşină, transport public, mers pe jos şi cu bicicleta, ei vor avea acces şi la serviciul Bolt.

Această caracteristică este disponibilă în cea mai recentă versiune a aplicaţiei Petal Maps. Actualizarea Petal Maps la versiunea 2.0.1.303 sau la următoarea este necesară.

Cu doar o atingere a pictogramei, utilizatorul va fi redirecţionat automat în aplicaţia Bolt unde poate rezerva un şofer, poate verifica detaliile şi distanţa la care se află şoferul şi va vedea şi costul călătoriei. 

Cele două companii au colaborat, de asemenea, la nivel de dezvoltare software, Bolt integrând kitul de hărţi Huawei, permiţându-i să alimenteze aplicaţia cu afişaje şi interacţiuni personalizate pentru dispozitivele HMS.

Petal Maps a fost recent îmbunătăţit cu noi actualizări, inclusiv Lane Guidance, care reprezintă un suport pentru şoferii pentru planificarea rutei, dar şi un ajutor în diferite situaţii complexe din trafic şi Offline Maps, care le permite utilizatorilor să profite de funcţiile de căutare şi navigare, chiar şi atunci când nu au semnal. Căutarea facilităţilor este mai uşoară datorită funcţiilor noi „one touch”, care afişează mai multe servicii, cum ar fi benzinării, restaurante, bancomate şi magazine din apropiere.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite