Acer a anunțat desktop-ul de gaming Predator Orion 7000 echipat cu noile procesoare Intel Core din a 13-a generație

0
0

Acer a anunțat recent disponibilitatea noilor procesoare Intel Core din a 13-a generație pe desktop-urile din seria Predator Orion 7000 (PO7-650), oferind o putere serioasă și îmbunătățind și mai mult experiența de joc pe PC a utilizatorilor.

image

Platforma de gaming Predator Orion 7000 continuă să ofere performanțe pentru a satisface cerințele jucătorilor moderni și ale celor mai noi jocuri, precum și acces la sute de jocuri de înaltă calitate cu o lună de Xbox Game Pass Ultimate inclus. PC-urile cu Windows 11 care pot fi actualizate au fost îmbunătățite cu procesoare Intel Core i9-13900K.

Cu noua arhitectură hibridă performantă, procesoarele Intel Core din a 13-a generație permit jucătorilor și creatorilor să facă și mai multe lucruri deodată, cu capacitățile lor avansate de calcul și de multitasking ultra-eficient.

Predator Orion 7000 dispune de grafică până la NVIDIA GeForce RTX seria 3090 și de până la 64 GB de memorie RAM DDR5-4000 pentru imagini și performanțe îmbunătățite. Șasiul compatibil EMI dispune de un panou lateral transparent, din sticlă securizată.

Acesta pune în evidență ambianța multicoloră a celor două ventilatoare frontale Predator FrostBlade 2.0 de 140 mm și a unui al treilea ventilator posterior Predator FrostBlade 2.0 de 120 mm care luminează opt LED-uri cu infuzie ARGB. De asemenea, gamerii beneficiază de o flexibilitate suplimentară pentru a regla iluminarea ARGB, viteza ventilatoarelor și overclocking-ul cu ajutorul software-ului integrat PredatorSense.

image

Dincolo de aspectul estetic atrăgător, Predator Orion 7000 posedă un management termic avansat pentru a răci eficient componentele sistemului, prin adăugarea unui cooler cu lichid AIO pentru CPU în completarea celor trei ventilatoare Predator FrostBlade 2.0.

Puterea combinată a controllerului Ethernet 2.5G Intel Killer E3100 și a modulului wireless Intel Wi-Fi Killer Wi-Fi 6E AX211 oferă funcții de rețea optimizate, cum ar fi prioritizarea traficului de rețea și optimizarea conexiunii pentru viteze mai mari și un joc mai receptiv.

Predator Orion 7000 posedă o mulțime de porturi pentru a valorifica cele mai recente accesorii de gaming cu trei USB 3.2 Gen 1 Tip A, un USB 3.2 Gen 1 Tip C și două mufe audio în partea superioară. În partea din spate, există trei porturi USB 3.2 Gen 2 Type-A, un USB 3.2 Gen 2x2 Type-C, două porturi USB 2.0 și trei mufe audio.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite