Acer lansează Acer Chromebook Vero 514, primul Chromebook din linia de dispozitive Vero eco-conștiente

0
Publicat:

Acer a prezentat astăzi, 24 august, noul Acer Chromebook Vero 514 - primul Chromebook din linia de dispozitive Vero eco-conștiente, oferind utilizatorilor mai multe opțiuni care să le permită să-și reducă amprenta ecologică.

Acer Chromebook Vero 514
Acer Chromebook Vero 514

Noul Acer Chromebook Vero 514 (CBV514-1H/T) dispune de un design care ia în considerare întreaga durată de viață a produsului, deoarece este ușor de actualizat, reparat, dezasamblat și reciclat.

De asemenea, folosește materiale reciclate în majoritatea zonelor produsului, inclusiv 30% plastic reciclat post-consum (PCR) în șasiu și 50% plastic PCR în capacele tastelor, 100% plastic recuperat din ocean pe suprafața touchpad-ului și 90% ambalaj din hârtie reciclată.

Chromebook-ul contribuie la reducerea deșeurilor de plastic din ocean deoarece folosește plastic recuperate din ocean în carcasa ventilatorului intern și pe touchpad-ul OceanGlass.

Exteriorul prezintă un șasiu fără vopsea, cu un finisaj gri și un afișaj care este reciclabil în proporție de 99%. Acer Chromebook Vero 514 are un exterior rezistent la impact care îi prelungește durata de viață și care îndeplinește standardele de testare MIL-STD 810H , un design consolidat care îl protejează împotriva căderilor de la o înălțime de până la 122 cm.

Echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 12-a generație și cu grafică Intel Iris Xe, Acer Chromebook Vero 514 face față nevoilor de colaborare, productivitate și divertisment.  

Bateria cu încărcare rapidă oferă autonomie de 10 ore cu o încărcare completă și în 30 de minute se poate încărca până la 50%. 

Ecranul Full HD anti-reflexie Corning Gorilla Glass de 14 inchi - disponibil în opțiunea cu ecran tactil - are o luminozitate de 300 niți și o gamă largă de culoare 100% sRGB.

Acer Chromebook Vero 514 are un design cu margini subțiri care oferă un raport de 88% între ecran și șasiu. Camera web Full HD cu reducere a flare-ului și sistemul audio DTS cu Smart Amplifier asigură conferințe video de calitate.

Acer Chromebook Vero 514 dispune de Wi-Fi 6E și se conectează la o gamă largă de dispozitive și ecrane. De asemenea, oferă capacități de încărcare prin selecția sa de porturi, inclusiv două USB Type-C, USB 3.2 Type-A și HDMI.

Acer Chromebook Enterprise Vero 514 echipează utilizatorii din mediul de afaceri cu diverse capabilități de business ChromeOS, oferind angajaților din organizațiile ecologice, centrele de apeluri, organizațiile de sănătate și alte afaceri o mai mare eficiență operațională și productivitate.

Chromebook Enterprise Vero 514 este livrat cu securitate avansată, raportare și informații, management scalabil bazat pe cloud și înregistrare zero-touch.

Ambalajul folosește materiale reciclabile pentru a contribui la minimizarea deșeurilor din mediu. Cutia este fabricată din hârtie reciclată în proporție de 90%, în timp ce geanta pentru notebook și foaia pentru tastatură sunt fabricate din plastic 100% reciclat.

Husa adaptorului este realizată din hârtie, în loc să se folosească punga de plastic tradițională. Odată ce Chromebook-ul este pregătit pentru utilizare, ambalajul interior al dispozitivului poate fi transformat într-un suport triunghiular multifuncțional pentru laptop sau poate fi utilizat pentru alte funcții casnice sau de birou.

Prețuri și disponibilitate

Laptopul Acer Chromebook Vero 514 (CBV514-1H/T) va fi disponibil în regiunea EMEA din luna noiembrie, la prețuri începând cu 599 euro.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite