Acer lansează turneul de eSports EMEA Predator League 2022 pentru fanii Rocket League

0
0

Acer a anunțat turneul EMEA Predator League 2022 la care poți concura indiferent de nivelul de calificare în partide de Rocket League în popularul mod 3 vs 3.

image

Turneul online de Rocket League are un fond total de premii în valoare de 90.000 de euro plus hardware. Pe lângă distracție și premii, ediția din 2022 va oferi, de asemenea, promoții exclusive din partea partenerilor locali, precum și cadouri pentru comunitate, tombole și multe altele.

Sunt eligibile pentru calificările naționale echipele din următoarele țări și regiuni:

Europa: Benelux (Belgia, Țările de Jos, Luxemburg), DACH (Germania, Austria, Elveția), Franța, Italia, Polonia, Portugalia, România, țările nordice (Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia), Spania, Republica Cehă, Turcia, Ungaria, Regatul Unit (UK).

Orientul Mijlociu: Egipt, Bahrain, Irak, Iordania, Qatar, Kuweit, Liban, Oman, Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudită (KSA).

Africa: Africa de Sud.

Doi din trei jucători trebuie să fie rezidenți ai țării respective. Meciurile de pe terenul virtual se joacă 3 vs 3.

În prima etapă, echipele concurează în calificările naționale. Există două runde de calificare pe țară. Cele mai bune două echipe din fiecare rundă se califică pentru finala națională. Câștigătoarea finalei va participa la finala internațională EMEA, concurând împotriva campionilor din alte țări. Finala națională din România va fi transmisă în direct pe un canal național dedicat pe twitch.tv în data de 13 noiembrie 2022, marea finală urmând să aibă loc pe 20 noiembrie.

Înscrierile pentru Predator League 2022 încep pe 26 septembrie și se desfășoară până pe 21 octombrie 2022.

Tehnologie


Ultimele știri
Cele mai citite