Articol publicitar

9 site-uri extrem de utile în viaţa de zi cu zi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto www.printcraft.com.au
Foto www.printcraft.com.au

Indiferent dacă ne place sau nu, tot mai multe persoane recunosc faptul că au devenit dependente de internet şi că îşi petrec o bună parte a timpului liber în faţa calculatorului, a laptopului sau cu smartphone-ul ori tableta în mână.

Sunt foarte frecvent întâlnite cazurile în care nu butonăm cu un scop bine stabilit, ci navigăm pe Facebook şi pe toate celelalte reţele de socializare pentru a vedea ce se întâmplă în jur sau, pur şi simplu, pentru că suntem curioşi să vedem ce mai fac prietenii noştri. Pentru a evita astfel de situaţii, vă prezentăm 9 site-uri care pot fi de ajutor în viaţa de zi cu zi.

Fie că vă scapă de orele pierdute în magazine în căutarea produselor potrivite, fie că oferă informaţii şi sfaturi importante despre diverse domenii de activitate, acestea merită să fie vizitate.

1. Aerolines - Mai sunt doar câteva săpămâni până vine vara, aşa că este perioada în care oamenii încep să caute oferte de vacanţă adaptate la nevoile fiecăruia. În sensul acesta, acum vă puteţi rezerva din timp biletele de avion prin Aerolines, o agenţie cu o experienţă vastă în domeniul turismului. Aerolines vine în întâmpinarea clienţilor săi cu preţuri corecte şi avantajoase pentru bilete de avion către peste 80 de destinaţii superbe ale lumii, Italia, Grecia, Danemarca, Rusia, Ungaria, Germania, Irlanda, Belgia, Olanda şi Portugalia fiind doar câteva dintre ţările incluse în portofoliul companiei.

2. Blog de cititori - Pentru că nicio călătorie nu este perfectă în adevăratul sens al cuvântului fără o lectură plăcută, un blog de recenzii cărţi vă poate ajuta cu ponturi şi recomandări interesante despre volumele care se potrivesc într-un concediu. De asemenea, pe “Blog de cititori” se găsesc nenumărate clasamente atractive (precum “Topul cărţilor de dragoste”) şi păreri despre operele celor mai căutaţi autori ai momentului.

3. HQCafe - Mai în glumă, mai în serios, o cafea bună poate face diferenţa între o dimineaţă superbă şi una de coşmar, aşa că alegerea unei băuturi savuroase este esenţială. Dacă sunteţi în căutarea unor expresoare de cafea noi la preţuri competitive, alegeţi espressorul potrivit de la HQCafe. Acest magazin online pune la dispoziţie zeci de modele de aparate care au la bază tehnologie de ultimă generaţie, astfel că aveţi ocazia să vă bucuraţi de o cafea de calitate, preparată într-un timp foarte scurt.

4. Bravissimo Art School - În ultimii ani, tot mai mulţi părinţi îşi duc copiii la fel de fel de cursuri interactive în afara orelor de la şcoală, din dorinţa de a le ocupa timpul liber cu activităţi interesante, care să le dezvolte abilităţile. Pentru juniorii care vor să se orienteze către lumea artistică sunt ideale câteva lecţii de pian la BravissimoArtSchool.ro. Aici, fiecare prichindel are posibilitatea de a lucra cu profesionişti în domeniu şi, în mod inevitabil, va învăţa secretele acestei meserii.

5. Camelia Dracsineanu - Este cunoscut faptul că perioada copilăriei este destul de dificilă pentru cei mici, deoarece se lasă influenţaţi cu uşurinţă de ceea ce văd în jur şi, de foarte multe ori, au nevoie de îndrumare din partea unor specialişti pentru a se dezvolta într-un mod armonios. De aceea, şedinţele de terapie la psiholog Camelia Dracsineanu pot fi o soluţie utilă, pentru că juniorii învaţă cu ajutorul său să aibă încredere în propriile forţe, înţeleg problemele cu care se confruntă şi îşi îmbunătăţesc performanţele şcolare.

6. Amy4u - Orice femeie îşi doreşte să arate senzaţional la evenimentele importante din viaţa ei şi să aibă un machiaj impecabil, deosebit, care să reziste până dimineaţă. Pentru asta, doamnele interesate pot vedea nenumărate variante de machiaje profesionale pe Amy4u.com, de la clasicul smokey eyes, până la modele în nuanţe extravagante, colorate, perfecte pentru vară. De asemenea, pe site sunt disponibile sfaturi şi tehnici de bază pentru îngrijirea tenului şi a pielii, indiferent de anotimp.

7. Autohut - Aveţi probleme cu maşina sau trebuie să îi faceţi un control de rutină, dar nu aveţi timpul necesar să cercetaţi piaţa pentru a găsi service-ul auto cu un raport corect între calitate şi preţ? Folosind motto-ul “Pentru că îţi iubeşti maşina”, profesioniştii de la Autohut pun la dispoziţie o gamă foarte variată de piese auto şi produse universale, de la elemente de caroserie, cutii de viteze, filtre şi sisteme de frânare, până la ulei de motor de la Autohut, baterii, lichid servodirecţie sau echipamente şi accesorii de interior.

8. Emenatwork - Când este vorba despre amenajări interioare sau redecorarea unei locuinţe, eMenatwork este un magazin online care pune la dispoziţia clienţilor săi peste 5000 de produse pentru casă şi grădină. Fie că aveţi nevoie de materiale de construcţii, modele de parchet, obiecte sanitare, corpuri de iluminat, tapet, gresie şi faianţă sau uşi de interior de la eMenatwork, toate aceste articole sunt de calitate şi pot fi achiziţionate de pe site-ul companiei cu doar câteva click-uri.

9. Acaju - În aceeaşi ordine de idei, procesul de alegere a unor piese de mobilier deosebite pentru living sau dormitor devine mult mai uşor cu ajutorul magazinului online Acaju. Site-ul oferă clienţilor super preţuri la canapele extensibile, colţare, fotolii, precum şi la zeci de modele de paturi şi saltele confortabile, astfel încât oricine să găsească aici produsul de care are nevoie.

Tehnologie



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite