Articol publicitar

Reduceri de până la 50% în magazinele Lem’s din toată ţara

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
advert

Lem’s te aşteaptă cu reduceri de până la 50% la toate produsele, însemnând bucătării, dormitoare, living-uri, canapele, fotolii şi măsuţe de cafea. De asemenea,  au fost pregătite reduceri de până la 50%  la mese şi scaune pentru living, dar şi la scaune pentru birourile de studiu. Toate acestea vă aşteaptă, până pe 20 noiembrie, în magazinele Lem’s din toată ţara.

Living-urile Domino

Stilul modernist şi tineresc al gamei Domino se integrează perfect în orice apartament, chiar şi de mici dimensiuni în care opţiunile de alegere a mobilei sunt limitate. Asta face ca Domino să fie printre cele mai căutate game de mobilă Lem’s, fiind concepute pentru nevoile oricărei persoane sau familii.

Astfel, acest model se poate găsi acum în magazinele Lem’s şi cu reduceri până la 50%, cum ar fi modelul Domino Wenge Avantaj pe care îl găsim cu 928 lei, reducere de la 1683 lei. Living-ul este compus din comodă, L 170 cm, comodă cu uşă şi sertare L 95 cm, corp suspendat L 95/ H 70 cm şi poliţă de perete cu L75 cm.

advert

Mesele şi scaunele pentru living-uri

Promoţiile, însă nu se opresc aici. Mesele şi scaunele pentru luat masa în familie sunt şi ele la mare reducere. Promoţiile Lem’s vă oferă ocazia să vă achiziţionaţi pachetul de masă Star şi 4 scaune la doar 1129 lei, în loc de 2220 lei cât costă iniţial.

La pachetul cu masă Miracco şi 6 scaune Ergo aveţi reducere de 48%, ceea ce înseamnă că în loc de 2856 lei, acum puteţi achiziţiona pachetul la doar 1479 lei.

Mai mult, aceste pachete au fost gândite exclusiv pentru familiie cărora le place să ia micul dejun şi cina împreună, pentru că sunt făcute din lemn de PAL şi cu piele ecologică, rezistente la zgârieturi şi şocuri.

poza 1
poza 2

Scaunele ergonomice pentru birou

O altă rundă consistentă de reduceri Lem’s se regăseşte şi la cea mai nouă şi cea mai completă gamă de scaune pentru birourile de studio, ce cuprinde peste 16 modele diferite. De exemplu, scaunul de birou CX0810M se poate cumpăra la doar 298 lei, în loc de 428 lei, iar scaunul CX0948M se găseşte şi la 328 lei, în loc de 468 lei.

scaune

Intraţi pe www.lemet.ro şi descoperiţi toate reducerile de până la 50% !

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite