O femeie s-a măritat fără să ştie cu propriul ei bunic: Cum a descoperit tânăra legătura de rudenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără, în vârstă de 24 de ani, a aflat cu stupoare că milionarul de 68 de ani din Florida, cu care se căsătorise în urmă cu trei luni, este chiar bunicul ei.

Descoperirea a fost făcută în casa lor din Miami, în timp ce tânăra răsfoia albumul de familie al soţului ei, care includea poze cu copiii lui din prima căsătorie, de care bărbatul se înstrăinase. Tânăra a fost şocată să-l recunoască în fotografii chiar pe tatăl ei, unul dintre copiii soţului.

„Când l-am văzut pe tatăl meu în acel album foto, am fost copleşită de disperare“, a spus tânăra.

Milionarul, care se mutase în Miami în urma divorţului de a doua soţie, a câştigat în 2011 câteva milioane de dolari la loterie. La rândul ei, tânăra rupsese legătura cu părinţii după ce a rămas însărcinată la o vârstă fragedă şi lucra ca dansatoare exotică în Jacksonville, când milionarul a întâlnit-o pe un site de matrimoniale.

„M-am simţit ciudat când am văzut poza ei. A avut un deja-vu, dar atunci nu mi-am dat seama de ce îmi părea aşa familiară“, a mărturisit bărbatul.

Cu toate acestea, cuplul nu intenţionează să divorţeze şi este determinat să facă mariajul să funcţioneze. Bărbatul nu este dispus să treacă prin al treilea divorţ, iar femeia susţine că legătura dintre ei este atât de puternică încât legătura de sânge nu este un motiv suficient să renunţe unul la celălalt.

Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite