Bărbatul care a tâlhărit o femeie de 66 ani din Slatina a fost prins. Este din alt județ

0
Publicat:

Bărbatul care a tâlhărit o femeie de 66 ani, din Slatina, a fost prins de polițiști. Are 33 ani și este din alt județ.

Bărbatul a fost prins și reținut, urmând să fie dus în fața judecătorului FOTOo: Shutterstock
Bărbatul a fost prins și reținut, urmând să fie dus în fața judecătorului FOTOo: Shutterstock

Este vorba de un bărbat de 33 ani, din județul Gorj, care a fost prins de polițiști vineri, 6 ianuarie 2023, la trei trei zile de la producerea faptei. Acesta a urmărit o femeie pe strada Cuza Vodă din Slatina, iar când victima a intrat în scara de bloc, s-a năspustit asupra ei și i-a smuls geanta. Femeie inițial a reușit să i se opună, însă bărbatul a reușit în cele din urmă să plece cu geanta în care victima avea suma de 60 lei și mai multe documente personale. 

„La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie de 66 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Cuza Vodă, a fost urmărită de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras bunurile personale”, menționau la acel moment polițiștii.

Polițiștii ajunși la fața locului au vizionat mai multe imagini preluate de camerele de supraveghere ale unor magazine din zonă, știind pe cine caută. Cu toate acestea, bărbatul a reușit să se ascundă timp de două zile.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 7 ianuarie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, au precizat reprezentanții IPJ Olt.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite