Sebastian Ghiorghiu, românul care a devenit milionar la 24 de ani: „200.000 de dolari sunt mărunțiș”

0
Publicat:

Un milionar român din Statele Unite a bulversat internetul cu unele afirmații privitoare la bani. El spune că orice tânăr de 20 de ani ar trebui să aibă o mașină sport, fiind acuzat că, de fapt, nu ar fi muncit nicio zi în viața lui. Tânărul însă le răspunde cum a început să muncească încă din liceu.

Sebastian Ghiorghiu FOTO Instagram
Sebastian Ghiorghiu FOTO Instagram

Sebastian Ghiorghiu este născut în Statele Unite, însă părinții lui sunt originari din România. Tânărul se laudă pe Internet că orice tânăr ar trebui să aibă un Lamborghini la 20 de ani. „Dacă ești un tip de 20 de ani și nu ai un Lamborghini, ar trebui să stai jos și să ai o discuție serioasă cu tine însuți despre motivul pentru care nu ai un Lambo", a spus Sebastian Ghiorghiu în clipul publicat pe rețelele de socializare.

Născut la Detroit, tânărul, milionar la 24 de ani, susține că a câștigat 8 milioane de dolari în doar șase ani din diverse „aventuri” precum crearea unei agenții de publicitate pentru Google, Youtube și „drop-shipping”, care se referă la practica de comerț electronic ce constă în acceptarea comenzilor clienților, însă fără a păstra stocuri reale.

Milionarul român a făcut afirmații controversate  FOTO Instagram
Milionarul român a făcut afirmații controversate FOTO Instagram

A început să muncească din liceu

Sebastian Ghiorghiu spune că a avut nouă mașini până la vârsta de 19 ani și a fost criticat pentru părerea lui publicată pe rețelele de socializare, conform căreia oricine îi poate urma exemplul. „Îmi dau seama acum că este incredibil de ușor și că există atât de mulți bani acolo”, a insistat Ghiorghiu, care se mândrește cu peste 825.000 de abonați pe Youtube. „200.000 de dolari, în raport cu ceea ce există în circulație și cu ceea ce poți pune mâna, mai ales acum, cu instrumentele de inteligență artificială pe care le poți valorifica ca niciodată, sunt mărunțișuri”, citează Știridiaspora. „Oamenii care vor spune că nu sunt realist, să o s....”, a adăugat milionarul român.

Sebastian Ghioghiu a fost ulterior atacat pe Twitter pentru declarația sa lăudăroasă. „Cred că trebuie să oprim podcasturile până când ne dăm seama ce se întâmplă”, a scris autorul videoclipului original. 

Dacă ai 25 de ani și nu ai cel puțin 47 de Lamborghini în contul tău de Lamborghini, trebuie să te oprești serios și să te gândești”, a spus un altul, ironizându-l pe milionarul român.

Un altul l-a acuzat pe Ghiorghiu că nu a lucrat niciodată „o zi în viața lui. „Dacă tata mi-ar fi dat bani de Lamborghini, nu aș mai fi lucrat la Taco Bell”, a răspuns românul într-o postare pe Instagram. 

Cum a ajuns milionar până la 24 de ani

Potrivit presei străine, părinții lui Sebastian Ghiorghiu s-au mutat în SUA din România în anii 1980. El a avut diverse slujbe în liceu, de la Taco Bell la o spălătorie auto. El a mai povestit în cadrul unui podcast publicat despre problemele cu banii pe care le avea familia lui, când era copil. Expresia „nu avem bani” i-a bântuit copilăria și l-a ambiționat să-și dorească să facă mulți bani. Tocmai de aceea și-a dorit să ajungă neurochirurg, știind că e una dintre cele mai bine plătite meserii.

Însă în  timp ce lucra la spălătoria auto, influencerul a cumpărat un Infiniti G35, care l-a inspirat pe tânăr să înceapă să facă afaceri cu mașini.

Apoi a renunțat la ideea de a face facultatea de medicină și a început să vândă proprietăți imobiliare, după ce a dat peste un coleg influent în domeniul finanțelor care obține un „venit pasiv” prin vânzarea de case și închirierea de proprietăți.

Vrea să ajungă și mai departe

Am zis: Eu, vreau să fac asta! De fapt, nu vreau să muncesc”, a descris Sebastian Ghiorghiu despre ce l-a inspirat. „Vreau să am libertatea de a face ce vreau și să fiu bogat”, a mai spus Sebastian Ghiorghiu în podcast.

La vârsta de 19 ani, milionarul român spune că a avut o avere netă de 70-80.000 de dolari datorită muncii sale în domeniul imobiliar, canalului YouTube și dropshipping-ului.

Acum, milionarul român ar fi făcut între 25.000 și 100.000 de dolari într-o zi și între 300.000 și 400.000 de dolari profit într-o lună, conform unui alt clip de pe Youtube.

Totuși, el aspiră să ajungă și mai departe. „Un milion pe lună ar fi cu siguranță un record pentru mine”, a declarat Ghiorghiu.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite