Elon Musk îl trolează pe Andrew Tate după ce locația milionarului ar fi fost identificată după o cutie de pizza

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elon Musk a scris pe Twitter un mesaj ironic la adresa lui Andre Tate, un milionar-influencer a cărui locație a fost identificată după ce a apărut într-un video cu o cutie de pizza.

FOTO Profimedia
FOTO Profimedia

„Câteodată e mai bine să faci pizza acasă”, a scris Elon Musk sâmbătă pe Twitter.

Într-un video în care Andrew Tate a avut o dispută pe Twitter cu activista de mediu Greta Thunberg, acesta a apărut în fața camerei cu o cutie de pizza a unei companii din România, potrivit Digi24.

Astfel, se pare că imaginile au ajutat DIICOT-ul să afle unde se află Andrew Tate, urmărit încă din luna aprilie după ce polițiștii au găsit într-o vilă din Voluntari, care le aparține frațiilor Tate, o tânără cu cetățenie americană și o româncă. 

Cei doi frați sunt acuzați de trafic de persoane și viol, fiind de vineri în arest preventiv pentru 30 de zile. În același caz au fost emise mandate de arestare și pentru două femei de cetățenie română. Una dintre ele este o fostă polițistă, retrasă din activitate înainte de a se alătura grupării de criminalitate organizată pe care Andrew și Tristan Tate ar fi făcut-o pe teritoriul României.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite