Povestea Verenei, chelnerița faimoasă care ridică 13 halbe de un litru: „Clienții comandă mai mult doar ca să mă vadă” VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chelnerița Verena Angermeier a devenită cunoscută la nivel mondial după filmările virale de la festivalul Oktoberfest din Germania, în care apare ducând la mese câte 13 halbe de bere de un litru, spre surpriza totală a clienților.

Chelnerița Verena Angermeier FOTO Bild
Chelnerița Verena Angermeier FOTO Bild

Verena lucrează în cortul Löwenbräu Schützenfestzelt, de 4.932 de locuri. În funcție de zonă, ea se poate deplasa și 100 de metri pentru a onora comenzilor clienților însetați. „Piramida de bere” din filmările de la Oktoberfest din Germania cântărește circa 30 de kilograme, în condițiile în care doar halba de bere goală are 1,3 kilograme.

O greutate care poate pune probleme multor bărbați. Verena Angermeier, 1,59 de metri înălțime și 59 de kilograme, nu are însă „dificultăți”. „Contează tehnica”, spune chelnerița, cu zâmbetul devenit viral pe rețelele de socializare, potrivit Bild.

Pe TikTok, unde clipul a fost vizualizat de 3,5 milioane de oameni în 6 zile, sau pe X (fostul Twitter), oamenii s-au minunat de filmare și s-au întrebat cum este posibil acest lucru. „Trebuie să merg din nou la antrenament, la sală”, e doar unul dintre comentarii.

Am inventat „tehnica piramidei” din necesitate. Pentru că sunt atât de mică, aveam nevoie de o soluție să-mi fac cel mai ușor drum prin cort. Și am găsit această metodă. Mi-e mai simplu cu 13 halbe una peste alta decât cu 6 în fiecare mână.

„Oaspeții noștri comandă acum mai multă bere doar pentru a mă vedea cum fac asta. Chiar dacă sunt doar 6 la masă, întotdeauna mi se comandă 13 halbe. Oaspeții mă filmează cum vin cu turnul de bere”, explică Verena „prețul celebrității”.

Verena, care este inginer proiectant și are un fiu de doi ani și jumătate, lucrează part-time la festivalurile bavareze, din aprilie până în octombrie. A început de când avea 18 ani.

Ea spune că nu are nevoie de pregătire suplimentară pentru slujba ei în cortul de bere: Munca mea este antrenamentul meu de forță”.

Oktoberfest 2023 de la München se desfășoară între 16 septembrie și 8 octombrie.

MagazinPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite