Cum arată primul magazin oficial Sonos din România. Detalii despre boxa Sonos Move 2

0
Publicat:

Am participat ieri, 21 septembrie, la deschiderea primului magazin oficial Sonos din Sud-Estul Europei într-o locație din zona Aviației, București, în spațiul AudioMonkey, magazin și showroom multibrand de echipamente hi-fi și home-cinema.

Magazinul Sonos din București, România. FOTO Adrian Pogîngeanu
Magazinul Sonos din București, România. FOTO Adrian Pogîngeanu

Prezentarea evenimentului a fost susținută de Mihai Crăciun, specialist în comunicare, Vincent Hollar, Director Retail Grouth Markets Sonos în EMEA și Philip Tuma, retail specialist Display Me.

Ideile principale din prezentarea susținută de Mihai Crăciun:

- evenimentul marchează deschiderea primului magazin Sonos din România și lansarea locală boxei Sonos Move 2;

- Sonos este recunoscut ca un pionier în ceea ce privește sistemele de sunet multi-room, cunoscut pentru calitatea sunetului și versatilitatea sa;

- ecosistemul Sonos permite asocierea mai multor tipuri de produse, cum ar fi boxe, subwoofere și altele, pentru a crea un sistem audio și de divertisment acasă bazat pe WiFi

- echipa Sonos este compusă din ingineri de acustică, dezvoltatori de software și artiști din industria muzicii și filmului, care lucrează împreună pentru a oferi o experiență de sunet autentică.

- utilizarea produselor Sonos este descrisă ca fiind ușoară și eficientă, iar produsele funcționează bine împreună, oferind utilizatorilor control total.

- Sonos oferă o platformă deschisă cu o gamă largă de servicii pentru a satisface obiceiurile diverse ale utilizatorilor în ceea ce privește audiția.

- produsele Sonos sunt concepute să se integreze în locuințele utilizatorilor, iar linia de design este descrisă ca fiind premium.

- sunetul oferit de produsele Sonos este descris ca fiind clar și detaliat, cu capacitatea de a umple o cameră și de a oferi o experiență auditivă captivantă.

- utilizatorii au control complet asupra sistemelor Sonos și își pot personaliza experiența auditivă;

- Sonos Move 2 este o boxă premium rezistentă la apă, cu sunet stereo și construcție durabilă;

- Move 2 este disponibilă pentru achiziție începând cu data de 20 septembrie, în variantele alb, negru și verde măslină (olive green)

- versiunea boxei în culoarea olive green este disponibilă doar în noul magazin Sonos din București.

Cum arată noul magazin oficial Sonos.

Ce a spus Vincent Hollar, Director Retail Grouth Markets Sonos în EMEA

”Vă urez tuturor bun venit în acest spațiu de brand unic, este primul din regiune. Suntem foarte bucuroși că l-am deschis împreună cu Audio Monkey, deoarece acum le oferim oamenilor care iubesc să asculte muzică acces la viitorul muzicii imersive. Oamenii doresc să fie mai aproape de conținut în orice situație. Vor să fie aproape de muzica lor, de podcasturile lor, de videoclipurile lor și de divertismentul lor. Pot face asta cu Sonos într-un mod foarte simplu. Pentru cei care nu cunosc bine Sonos, suntem dedicați să facem acest lucru mai ușor. Vrem să facem oamenii să asculte mai bine. Facem acest lucru cu gama noastră de produse pe care o extindem constant și prin experiențele pe care le oferim.

Credem că acesta este locul potrivit pentru oamenii care doresc să-și îmbunătățească experiența auditivă de acasă. Este locul perfect pentru a începe călătoria lor. Cu câțiva ani în urmă, am început cu primul nostru magazin de marcă din Praga, împreună cu partenerii noștri, și suntem foarte entuziasmați că suntem acum aici, la deschiderea acestei experiențe unice.”

Detalii despre boxa Sonos Move 2

Recent anunțata Move 2 include îmbunătățiri ale sunetului stereo și un control simplificat. Bateria noului model are o capacitate crescută, oferind până la 24 de ore de redare. Boxa are port USB-C și poate încărca alte dispozitive. Două boxe Sonos Move 2 pot fi cuplate pentru a crea un sistem stereo.

Disponibilă în nuanțe de negru și alb care se conectează cu ușurință cu alte produse Sonos, Move 2 vine într-o nouă variantă de culoare, Olive, pentru a completa estetica neutră, atât în interior, cât și la exterior. Este pentru prima dată când Sonos lansează în România o boxă colorată, permițându-le ascultătorilor să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine stilului lor.

Cei de la Sonos au spus că Move 2 este cel mai sustenabil produs portabil produs de companie.

Sonos Move 2 este disponibilă pentru cumpărare în magazinul Sonos x Audio Monkey, la prețul de 2499 lei, în culorile negru, alb și olive.

TehnologiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite