Articol publicitar

Notino.ro Black Friday 2023 nu se oprește: Reducerile continuă – Cumpără acum!

0
0
Publicat:

Se apropie ziua de vineri 24 noiembrie când poți descoperi mii de oferte la parfumuri de lux și cosmetice de brand pe Notino.ro. Acesta este cel mai mare e-shop european, cu peste 82.000 de parfumuri și articole cosmetice de brand, autentice.

image

Black Friday 2023 Notino.ro are și acum reduceri mari la cele mai populare branduri și produse de beauty. Prin urmare, noiembrie este un sezon de cumpărături extrem de profitabil.

Notino.ro vrea să-și uimească cumpărătorii cu oferte extraordinare la parfumuri și în acest an, de aceea a pregătit articole de top, aduse de la 1.500 de branduri faimoase în lume, care au prețuri reduse semnificativ (chiar și cu 30-40%) și care se vor epuiza rapid. Acum este momentul să vezi produsele marcate cu semnul Black Friday și să abordezi o parte din lista de cumpărături pentru sărbători din confortul casei tale și astfel să eviți și aglomerația de Black Friday din magazinele din oraș.

Notino impresionează pe 24 Noiembrie 2023 cu ofertele WOW la parfumuri!

image

Notino – liderul pe piața parfumurilor de brand din Europa – a început deja marile reduceri pentru marele eveniment de marketing Black Friday. Notino vine cu surprize mari în acest an, care pot fi descoperite acum în noiembrie:

·         Prețuri reduse cu 15-40% la parfumuri de brand

·         Cadouri de lux la cumpărarea unor parfumuri de la anumite branduri consacrate

·         15% reducere la calendare de Advent cu parfumuri în ediție limitată și surprize cosmetice

·         Posibilitatea de a grava parfumurile cu laser cu mesaje deosebite și dedicații speciale pentru a le transforma în cadouri personalizate

·         Livrare gratuită la parfumurile de lux din gama bestseller.

Calendarele de Advent sunt modalitatea perfectă de a experimenta zilnic un look festiv, un parfum de lux și de a aduce bucuria în sufletele celor dragi. Aceste seturi sunt minunate și de asemenea, cadouri grozave pentru Crăciun și Anul Nou. Ele au prețuri reduse în noiembrie și deci sunt o modalitate bună de a face economii mari la cumpărăturile de sărbători.

Nu rata ofertele exclusive Notino Black Friday 2023 la parfumuri de lux!

Mega reduceri de Black Friday Notino 2023 – Vezi aici cele mai recente oferte!

De Black Friday, Notino are cele mai multe reduceri din an, care vor da un impuls în zona de shopping atât în magazinul online, cât și în punctele de vânzare din Mega Mall și Promenada Mall București.

Notino vine cu oferte și promoții WOW pe care de curând le-a dezvăluit deja publicului larg:

·         Reduceri de până la 30% la cosmetice de lux de la toate categoriile prezentate pe site

·         Prețuri mici la beauty box-uri ce includ mostre de parfumuri și alte produse cosmetice

·         Oferte speciale la seturi cadou de articole de machiaj, parfumuri și produse de îngrijire a pielii și a părului

·         Prețuri reduse cu 20% la produse de machiaj profesional folosind codul black

·         Posibilitatea de a încerca produsele din oferta Try it First care se livrează cu mostre mici, gratuite, ce pot fi testate înainte

·         Livrare gratuită la toate comenzile peste 250 RON.

Descoperă selecția impresionantă de oferte Black Friday 2023 pe Notino.ro: Reduceri de 30-40%!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite