Dilema masculină: cu sau fără maiou pe sub cămașă. Ce spune creatoarea de modă Adina Buzatu VIDEO

0
Publicat:

Aceasta este întrebarea care îi macină pe bărbați, mai ales în sezonul cald. Designerul Adina Buzatu spune că obiectul vestimentar este necesar mai ales atunci când bărbații transpiră excesiv, pentru că absoarbe umiditatea.

Adina Buzatu.FOTO captură Adina Buzatu / Facebook
Adina Buzatu.FOTO captură Adina Buzatu / Facebook

Mulți bărbați aleg să poarte maiou pentru confort, igienă sau pentru a face față temperaturilor scăzute. Maioul absoarbe transpirația, protejând cămașa.

Vorbim aici mai ales despre cămășile elegante, cele albe, care, atenție, dacă sunt de bună calitate, au întotdeauna o semi-transparenţă. Nu vă fie frică de semi-transparență. Nu este o panică, domnilor, adică noi, doamnele, purtăm voaluri, purtăm tot felul de lucruri transparente, și vă este frică să purtați ceva care are o ușoară transparență. Puteți vedea ușor prin acel material, este normal, orice material natural, într-o culoare foarte deschisă. Vorbim despre o cămașă, țesătura fină a acelei cămăși, cămașa elegantă egipteană, mai ales la cămășile de seară. Vorbim chiar de cămăși de birou, cele albe, albastre, lavandă, foarte ușoare”, a precizat, într-o postare pe Facebook, Adina Buzatu.

„Ei bine, da, îl poți purta”

Este bine să alegem maiouri de calitate, preferabil din bumbac. Maioul poate masca transpirația abundentă și poate acoperi pilozitatea din zona pieptului. De asemenea, în combinație cu cămășile cu textură lejeră, maioul previne iritațiile pielii.

Vorbim chiar și de pantaloni din țesătură de lână, albi, care sunt ușor transparenți. Ei bine, dacă purtăm cămașă, și de obicei simțim nevoia de o cămașă, pentru că probabil mulți dintre voi transpirați, iar vara rolul extraordinar al cămășii sau al stratului interior este pentru a absorbi transpirația. Ei bine, da, îl poți purta, dar tivul lui, să-ți arăt, tivul lui nu va fi cel cu bretele, dar va fi ca un tricou care se oprește aici, de fapt va fi un tricou fără mânecă. La gât poate fi în V sau rotund, extrem de fin, astfel încât să nu se vadă de pe cămașă“, mai spune ea.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite