Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci în restaurantul din Dubai la care este asociat Cosmin Olăroiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atunci când mergi în vacanță în Dubai, ai nevoie, în primul rând, de un buget serios, mai ales dacă îți dorești să îți faci plăcerile, să vizitezi cele mai importante atracții turistice și să descoperi palpitanta viață de noapte, potrivit Click!

De obicei, turiștii preferă să se cazeze în centrul orașului sau la cele mai frumoase hoteluri de pe plajă, însă atracții sunt peste tot, înclusiv în  „Old Dubai”, unde poți pătrunde în atmosfera de poveste din Emirate, chiar dacă nu îți „bat” zgârie-norii la ușă.

Viața de noapte din Dubai iese la iveală la Amelia

Pentru viața de noapte din Dubai, unul dintre cele mai căutate restaurante este Amelia, unde este acționar cunoscutul antrenor român Cosmin Olăroiu. Imediat cum se lasă seara, mașinile scumpe parchează la Amelia: o adevărată paradă de bijuterii pe patru roți!

Te așteaptă aici o magie mediteraneană Nikkei. Atmosfera art deco din anii 1930 e fermecătoare, iar meniul este completat de preparate mediteraneene.

Pe măsură ce pășești înăuntru, transcenzi într-o temă retro futuristă de inspirație steampunk, cu un amestec de eleganță, o atmosferă feminină care întruchipează un amestec de aviație cu mașini și sofisticare, dar și o adevărată călătorie a gusturilor.

Savorile mâncărurilor japoneze și peruane se întrepătrund la acest restaurant și lounge născut în Beirut. 

Amelia, restaurantul din Dubai la care este acționar Cosmin Olăroiu. FOTO Click!
Amelia, restaurantul din Dubai la care este acționar Cosmin Olăroiu. FOTO Click!

 DJ-ii rezidenți contribuie la atmosfera optimistă de pe cele trei etaje ale localului, iar ritmul - și muzica house - cresc pe măsură ce noaptea continuă.

Tentațiile meniului includ selecția de fructe de mare crude cu tiradito, ceviche și sushi, care împart spațiul cu fripturile și carnea la grătar Josper.

Printre felurile de mâncare emblematice se numără și Mariscos Mezclado - o rețetă de paste linguini încărcată cu homar, calamari și creveți, apoi acoperită cu parmezan învechit și cremă de kimchi.

Ce poți alege din meniul restaurantului  la care este acționar Olăroiu. FOTO Click!
Ce poți alege din meniul restaurantului la care este acționar Olăroiu. FOTO Click!

Prețul de pornire al unui fel de mâncare este de la AED 200 și poate ajunge până la AED 1.950 pentru un Tomahawk.

Articolul integral, în Click!

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite