Mirel Rădoi, şocat de interacţiunea cu Maradona! Ce s-a întâmplat într-un restaurant din Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maradona

Selecţionerul Mirel Rădoi a povestit o întâmplare inedită, petrecută într-un local din Emirate, care l-a avut drept protagionist pe Maradona.

"În afara terenului, da, era o persoană extravagantă, era un personaj. La un moment dat, în Dubai, eram la un restaurant, şi când a intrat el, toată lumea s-a ridicat în picioare şi l-a aplaudat. Nu am înţeles de ce, până când nu l-am văzut. După aceea, l-am aplaudat şi eu. Era one-man show”, a declarat Rădoi la Digisport. 

Selecţionerul a răspuns şi la întrebarea moderatorului dacă Messi este un fotbalist mai mare decât cel supranumt El Pibe D'Ooro. “N-am apucat să-l văd pe Maradona când eram mic. Dar, cu timpul, mai ales acum câţiva ani, când au apărut multe clipuri cu el, am ajuns să cred că e cel mai bun jucător al tuturor timpurilor. Pentru pasiunea lui, pentru cum juca. Pentru mine e mai bun decât Messi. Aşa-l văd. Pentru uşurinţa cu care crea faze, pentru ce arăta pe teren în timpul meciurilor. Poate unii zic că fotbalul de atunci era diferit de cel de azi, dar şi atunci erau jucători bunij”, a mai spus Rădoi.

Diego Maradona a murit miercuri, 25 noiembrie 2020, la 60 de ani, după ce a suferit un stop cardiorespirator.. Fostul mare fotbalist a fost înhumat a doua zi, în cimitirul Jardin Bella Vista, după o ceremonie privată.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite