Actriţa Julia Roberts, desculţă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes: motivul pentru care a renunţat la pantofii eleganţi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Julia Roberts a mers desculţă pe covorul roşu la Festivalul de Film de la Cannes, la premiera filmului ”Maşina de bani”, pentru a ironiza scandalul izbucnit la ediţia de anul trecut a evenimentului, când accesul pe covorul roşu a fost interzis femeilor care purtau pantofi fără toc, informează Variety.

Actriţa Julia Roberts a sosit la eveniment îmbrăcată cu o rochie neagră, Armani Privé, şi pantofi cu toc negri, pe care i-a descălţat după ce a intrat pe covorul roşu.

”Mai multor oaspeţi, între care unii mai în vârstă, cu probleme de sănătate, le-a fost interzis accesul la premieră (premiera filmului «Carol», n.r.), pentru că purtau pantofi fără toc”, nota Screen Daily în mai 2015.

Actriţa Julia Roberts a mai sfidat codurile vestimentare şi în anul 1993, când a s-a prezentat desculţă la nunta ei cu artistul Lyle Lovett.

În filmul ”Maşina de bani/ Money Monster”, care a fost prezentat la Cannes, Julia Roberts îl are partener pe George Clooney. Regizat de Jodie Foster, filmul spune povestea unei personalităţi TV, în acelaşi timp un guru al investiţiilor de pe Wall Street, Lee Gates, interpretat de George Clooney. Atunci când unul dintre fanii lui ajunge să piardă toţi banii familiei din cauza unui pont greşit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. 

Bărbatul îi ia ostatici pe Lee şi întreaga sa echipă TV, în direct, şi ameninţă că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reuşeşte să crească valoarea acţiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Ratingul emisiunii creşte rapid, pe măsură ce tot mai mulţi localnici încep să urmărească drama în timp real, potrivit cinemagia.ro.

Născută pe 28 octombrie 1967, Julia Roberts a hotărât să devină actriţă, după ce fratele său, Eric Roberts, a cunoscut succesul în industria cinematografică. A debutat în 1988 şi, după doi ani, filmul ”Frumuşica/ Pretty Woman” i-a adus celebritatea. Au urmat comediile romantice ”My Best Friend's Wedding” (1997) şi ”Notting Hill” (1999). A refuzat rolul din comedia premiată cu Oscar ”Shakespeare in Love” (1998), jucat ulterior de Gwyneth Paltrow, însă a primit un premiu al Academiei de film americană pentru ”Erin Brockovich” (2000). Înfiinţat în 1946, Festivalul de Film de la Cannes este considerat unul dintre cele mai prestigioase evenimente de profil din lume, fiind organizat în fiecare an în luna mai, la Palais des Festivals et des Congres.

Magazin



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite